Acasă > Știri > Conţinut

Avantajele ingrasamant alge marine

Dec 12, 2018

În comparaţie cu ingrasaminte chimice, ingrasaminte de alge sunt bogate în concentraţie mare de aminoacizi activ, polipeptidele, precursorii hormon natural de plante si betaina. Prin reglarea hormonală şi echilibrul nutritiv în corpul de culturi, alge marine îngrăşăminte pot spori imunitatea lor şi să facă culturile cresc sanatoasa, îmbunătăţind astfel de randament şi calitate. Alge marine îngrăşăminte au devenit un produs fierbinte în câmpul de fabricaţie de îngrăşământ.


image


Cu adâncirea produs de cercetare şi dezvoltare, o varietate de produse de ingrasamant alge marine noi s-a născut succesiv, cum ar fi ingrasaminte de frunze alge, îngrăşăminte solide de culoare, activatorul de culoare şi alge ingrasamant bio-organic.


Alge şi extracte de alge marine sunt utilizate pe scară largă în dezvoltarea de ingrasaminte organice şi cultivarea culturilor, fructe, legume, flori, gazon si alte produse agricole deoarece acestea sunt bogate într-o varietate de plante factori de creștere. Ingrasamant alge are o varietate de ingrediente foarte active si elemente nutritive. Nu numai conţine potasiu, calciu, magneziu, molibden, fier, zinc, bor, iod, seleniu şi alte elemente nutritive necesare de către plante, dar, de asemenea, conţine polizaharid bogat alge, alge polifenoli, acizi graşi nesaturaţi, proteine, aminoacizi, vitamine, regulatori de creştere şi alte elemente de activ. Ingrasamant alge marine poate îmbunătăţi calitatea solului, rezistenţa la secetă, rezistenta la frig, de creştere promovarea, rezistenţă dăunătorilor, duc la creşterea, îmbunătăţirea calităţii produselor agricole şi alte efecte multiple.


Pentru că algele îngrășământ conține multe componente eficiente şi substanţe active, se poate îmbunătăţi caracteristicile fizice, chimice si biologice ale solului, pentru a îmbunătăţi capacitatea de retenţie de apă a solului şi de a promova creşterea benefice microorganisme din rhizosphere. Acesta poate reacţiona cu ioni metalici în sol pentru a forma compuşi cu greutate moleculară mare, pentru a îmbunătăţi structura agregatele de sol, contribuind astfel pentru a mentine umiditatea solului, un mediu de aerisire bun sol, stimularea creşterii de microorganisme rhizosphere, cresterea activitatii biologice a solului, şi controlul salinitate şi alcaline şi deşertul gobi. Ingrasamant alge nu numai că oferă o sursă completă de un număr mare de elemente de micronutrienţi, polizaharide, diferite de aminoacizi, vitamine si alte substanțe active pentru culturi, dar, de asemenea, ajută plantele să stabilească un sistem de rădăcină robustă şi de a îmbunătăţi absorbţia şi utilizarea de substanţe nutritive a solului, apă şi gaze. Ingrasamant alge marine poate creşte plante vasculare pachet de celule stem, accelera absoarbe apa, nutrienti si produse în domeniul transporturilor, şi promovarea diviziunii de celulare plante, celula întârzierea îmbătrânirii, îmbunătăţirea eficienţei de cultură fotosinteza, creşte randamentul şi îmbunătățirea calității, prelungi stocare prospeţime, spori rezistenţa de seceta cultura, rezistenta la frig, submersie şi rezistenţa la boli şi dăunători, şi altă funcţie de arta.


image


Aplicarea de ingrasamant alge marine la o serie de culturi, precum porumb, fructe şi legume, s-a dovedit ca ingrasamant alge are un efect evident asupra maturitate timpurie de culturi, îmbunătăţirea randamentului şi calitatea, conservarea fructelor şi accesoriu de rezistenta la boli si daunatori insecte, etc., şi poate creşte producţia cu 10 % ~ 30 %. În 2013, s-a efectuat un experiment demonstrativ aplicarea solubil în apă îngrăşământ lichid nutritiv conţinând alginin pe suprafaţa de frunze la patru etape, şi anume, etapa gravide, etapa cercel, etapa a chituit și scena plin de cereale orez. Rezultatele au arătat că aplicarea solubil în apă activator biologic lichid nutritive, care conţin alginin pe suprafața frunzelor ar putea îmbunătăţi în mod eficient eficient paniculă numărul, numărul de total cereale per Paniculul şi numărul de cereale pe paniculă de orez.www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com