Acasă > Știri > Conţinut

Verde îngrășăminte organice sănătoase

Jul 05, 2018


Industria de îngrășăminte din China este în curs de transformare. Îngrășămintele organice, îngrășămintele biologice și alte îngrășăminte noi pe piață cresc lent. Cererea este în creștere. Deși scala globală a pieței de îngrășăminte organice este relativ mică, industria îngrășămintelor organice a intrat doar în faza de creștere și continuă să crească de la an la an. Datele arată că veniturile din industria de vânzări au atins 96,462 miliarde de yuani în 2016, o creștere de 13,12% față de 2015. China are o cantitate mare de resurse de îngrășăminte organice. Promovarea dezvoltării durabile și eficiente a industriei îngrășămintelor și îmbunătățirea ratei de utilizare a circulației resurselor au un efect de promovare asupra producției și dezvoltării umane.


Îngrășămintele organice au un mare potențial:


1) În prezent, capacitatea de proiectare a îngrășămintelor organice din China este de 34,82 milioane de tone, în timp ce producția anuală efectivă este de 16,3 milioane de tone, mai puțin de jumătate din capacitatea proiectată. Întreprinderile cu o producție anuală mai mică de 5.000 de tone reprezintă aproape jumătate din numărul total de întreprinderi și mai puțin de 20% din numărul total al întreprinderilor cu o producție anuală de peste 20.000 de tone.

2) În China există 2 282 de întreprinderi de îngrășăminte organice, inclusiv 986 de fertilizatori organici (43%), 296 îngrășăminte bioorganice (13%), 809 îngrășăminte compuse anorganice organice (35%) și 192 alte întreprinderi (9%). Capacitatea națională de proiectare a îngrășămintelor organice este de 34,82 milioane de tone, iar producția anuală este de 16,3 milioane de tone.


image.png


3) În 2016, randamentul îngrășămintelor solubile în apă într-un sens larg a fost de 3,5 milioane de tone, în creștere cu 10% pe an. Cererea de îngrășământ Potassum Humate și acidul humic este mare, care joacă un rol important în producția și viața agriculturii și promovează dezvoltarea ecologică și sănătoasă a mediului ecologic.


image.png


Aplicarea îngrășămintelor organice:


1) Rata de utilizare a îngrășămintelor organice în China este de aproximativ 20%.

2) Îngrășământul specificat trebuie să pună în aplicare principiul îngrășământului organic în locul alimentării cu 50% a azotului de fertilizatori, în Danemarca cel puțin 40% - 40% din efectivele de animale și gunoi de pasăre ar putea fi refolosite, Canada necesită utilizarea îngrășămintelor organice livada 3.8 tone - 7.6 tone per acru.

3) China exportă 200.000 de tone de îngrășământ organic în fiecare an, iar cererea pieței internaționale de îngrășăminte organice de înaltă calitate continuă să crească.