Acasă > Știri > Conţinut

Aminoacid accelerează creșterea oaselor

Oct 26, 2017

Aminoacizii sunt substanțe importante în creier, conținutul de aminoacizi de până la 90% sau mai mult. Cercetarea biologică modernă a constatat că oamenii sunt inteligenți, înțelepți, iar imensul lor creier inseparabil. Oamenii din evoluția procesului, au stăpânit capacitatea de a obține proteine ​​(aminoacizi), atât de bine dezvoltate, cu un grad ridicat de inteligență IQ, și domină treptat lumea.

Experimentele arată că cantitatea de aminoacizi din creier determină nivelul inteligenței umane și a memoriei, creierului, îmbunătățirea memoriei cheii este de a alimenta nutriția aminoacizilor. În plus, aminoacizii au următoarele efecte și efecte:

1, eliminați oboseala, mențineți viguroase, îmbunătățiți starea sub-sănătății

Tryptofanul poate ameliora stresul, evita depresia, anxietatea și alte stări, emoții stabile, pentru a menține energia puternică.

2, pentru a îmbunătăți calitatea somnului

Tryptofan are efectul de a promova somnul, "pastile naturale de dormit" în lume.

3, pentru a îmbunătăți imunitatea

Aminoacizii reprezintă materialul de bază al sistemului imunitar uman, numărul și calitatea aminoacizilor și funcția sistemului imunitar este strâns legată de puternicul, triptofanul, fenilalanina, lizina este materia primă necesară producerii de anticorpi, aminoacizii, este de a îmbunătăți sistemul imunitar al organismului.

4, pentru a promova boala, recuperarea postoperatorie

Aminoacizii ramificați (leucină izoleucină și valină) pot accelera rata de recuperare a pacientului.

Pot aminoacizii să îmbunătățească imunitatea?

Copiii, deoarece sistemul imunitar al organismului nu sa dezvoltat încă, sinteza anticorpilor în organismul uman este scăzută, rezultând rezistența la bacterii străine și invazia virusului celulelor fagocitare (cum ar fi celulele albe) mai puțin viabile, mai puțin, deci este ușor pentru a infecta o varietate de boli. Aminoacizii pot accelera sinteza imunoglobulinei umane, de la creșterea fundamentală a imunității, pentru a preveni răceala, febra, tusea și alte boli.

Accelerați creșterea osului

Oasele sunt compuse din matrice osoasă și minerale osoase: matricea osoasă constând în principal din aminoacizi, determină forma osului, mărimea și flexibilitatea; minerale osoase compuse în principal din calciu, determină densitatea osoasă și duritatea. Astfel, aminoacizii și calciul sunt principalele "materiale de construcție" care alcătuiesc oasele.

Organismul pentru copii este în stadiul de creștere rapidă și dezvoltare, cererea de calciu este foarte mare. Cu toate acestea, puțini oameni știu că copiii aflați în stadiul de dezvoltare a calciului nu pot fi separați de aminoacizi. Aminoacizii sunt "portarii" diferitelor minerale și oligoelemente din organism. Corpul uman în suplimentul de calciu, fier, zinc, seleniu și alte minerale și oligoelemente, necesitatea ca aminoacizii și proteinele să le transporte în tot corpul. Cum ar fi lipsa aminoacizilor, aceste oligoelemente și minerale nu pot fi trimise în mod efectiv la diferitele organe ale corpului uman, vor duce în continuare la lipsa mineralelor și a oligoelementelor în organism.