Acasă > Știri > Conţinut

Curba de titrare a bazei acidului aminoacid

Nov 02, 2017

Aminoacizii sunt compușii care sunt înlocuiți cu aminoacizi, care conțin grupe amino și carboxil. Similar aminoacizilor, aminoacizii pot fi împărțiți în alfa-beta, gamma -... W - aminoacizii, dar aminoacizii care sunt obținuți prin proteoliză sunt alfa-aminoacizi și există doar două duzini dintre ei, care sunt unitățile de bază care alcătuiesc proteina.

Aminoacizii sunt substanțele de bază care alcătuiesc proteina necesară pentru hrănirea animalelor. Compuși organici care conțin aminoacizi alcalini și grupări carboxilice acide. Grupa amino este alfa-amino pe alfa carbon. Aminoacizii care alcătuiesc proteinele sunt în majoritate alfa-aminoacizi.

Aminoacizii pot juca următoarele roluri în organism prin intermediul metabolismului: A deveni acizi, hormoni, anticorpi, creatină etc. Treceți la carbohidrați și grăsimi; Ea oxidează dioxidul de carbon și apă și uree, producând energie.

Aminoacizi ca incolor, mai mult de 200 ℃, punct de topire decât punctul de topire mediu mult mai mare de compuși organici. Alfa-aminoacidul are patru arome diferite de acid, dulce, amar și proaspăt. Glutamatul monosodic și glicina sunt cele mai utilizate arome. Permisul amino este, în general, insolubil în apă, soluție acidă și soluție alcalină, nesolvent sau solubil în solvenți organici, cum ar fi etanol sau eter. Aminoacizii în solubilitatea în apă a diferenței este foarte mare, cum ar fi solubilitatea minimă tirozină, 25 ° C, tirozina dizolvată numai 0,045 g 100 g apă, dar în solubilitatea tirozinei fierbinte prosop este mai mare. Lizina și speramatul sunt adesea prezente sub formă de acid clorhidric, deoarece sunt foarte solubile în apă și sunt dificil de cristalizat din cauza deliquescenței [5].

(1) culoarea și culoarea diferitelor aminoacizi obișnuiți sunt ușor de a fi cristale incolore și forma cristalină variază în funcție de structura aminoacizilor. De exemplu, acidul l-monoglutamic este un tetragon, iar acidul monoglutamic D este un fulg în formă de diamant.

(2) cristalizarea aminoacidului cu punct de topire ridicat, punctul de topire este de obicei 200 ~ 200 ° C, o mulțime de aminoacizi în sau aproape de punctul de topire vor fi defalcate în amină și CO2.

(3) majoritatea aminoacizilor de solubilitate sunt solubili în apă. Solubilitatea diferitor aminoacizi în apă este diferită, cum ar fi lizina, arginina și solubilitatea prolinei. Solubilitatea tirozinei, cisteinei și histidinei este foarte mică. Toate tipurile de aminoacizi sunt solubili în baze puternice și acizi puternici. Dar aminoacizii sunt insolubili sau ușor solubili în etanol.

(4) aminoacizii aromatici și derivații lor au un anumit gust, cum ar fi acru, dulce, amar, etc. Aroma speciei este legată de tipul de aminoacid și de structura tridimensională. În general, aminoacidul de tip d are un gust dulce, iar intensitatea sa dulce este mai mare decât L1 aminoacidul corespunzător.

(5) proprietățile de absorbție ultravioletă ale diferiților aminoacizi obișnuiți nu au capacitatea de a absorbi lumina vizibilă. Dar tirozina, triptofanul și fenilalanina au o absorbție evidentă a imaginii în regiunea ultravioletă. Cele mai multe proteine ​​conțin acești trei aminoacizi, în special tirozina. Prin urmare, conținutul de proteine ​​poate fi detectat cantitativ prin absorbția uv caracteristică de 280 mm lungime de undă.

Curbă de titrare a bazei acidului aminoacid

Glicină, de exemplu: glicină Moore solubilă în apă, pH-ul soluției este de 5,97, cu titrare standard a NaOH și HCI, respectiv valoarea pH a soluției ca ordonată, adăugarea de HCI și NaOH, abscisa denotă numărul de moli de desen, curba de titrare . O caracteristică foarte importantă a acestei curbe este aceea că, la pH = 2,34 și pH = 9,60, există două puncte de inflexiune, respectiv pK1 și respectiv pK2. Regula: pH [R]. > pH> pK2 ', [R] [R +]> [R +]; Când pH-ul este pl, sarcina netă este zero, [R] = [R-]; Când pH Când aveți un pH> pI, încărcarea netă este "-