Acasă > Știri > Conţinut

Descompunerea și transformarea aminoacizilor

Jul 03, 2017

Amino Acid Acidul humic (acidul humic, HA abreviat) este resturile animalelor și plantelor, în principal resturile de plante, prin descompunere și transformare microbiană, aminoacizi precum și o serie de procese complexe de reacție geochimică și au acumulat o clasă de materie organică . Se compune din grupuri aromatice și diferitele sale grupuri funcționale de acizi organici polimeri, cu activitate fiziologică bună și absorbție, complexare, schimb și alte funcții. Acidul humic este elementul principal al carbonului, hidrogenului, oxigenului, azotului de aminoacizi, sulfului, este un compus aromatic de tip fenol polivalent și policondensat de compusi azotați.

Distribuită pe scară largă în cărbune, sol, sedimente de apă, fecale de animale, îngrășăminte organice, reziduuri de animale și plante și așa mai departe. Adesea, am văzut că solul este negru, deoarece acidul humic (care nu conține, solul cu conținut de acid humic este galben) conține un conținut de acid humic de cel mai înalt nivel (30 ~ 80% ), urmată de compost organic (aproximativ 5 până la 20%). Cărbunele de Amino Acid este oxidat artificial (tratat cu aer, ozon sau acid azotic) pentru a forma acid humic regenerat

Conform solubilității în clasificarea solventului și a culorii, aminoacizii pot fi împărțiți în trei componente: ① dizolvate în acetonă sau în partea etanolului numită acid brun; ② partea insolubilă în acetonă numită acid negru fulvic; ③ solubil în apă sau subțire Partea acidă se numește acid fulvic

Pentru agricultură pot fi folosite ca aditivi pentru solurile nutritive, înrădăcinarea și aditivii îngrășămintelor Zhuanggan, balsam pentru sol, regulator de creștere a plantelor, compus îngrășământ foliar, agent de răcire Amino Acid, agent de secetă, agent sinergic de îngrășământ și azot, fosfor, potasiu și alte elemente combinate cu îngrășământ cu acid humic, cu eficiență în îngrășăminte, îmbunătățirea solului, stimularea creșterii culturilor, îmbunătățirea calității produselor agricole și a altor funcții. Magneziu humat, acid humic și zinc, acid uric de fier uree în supliment de deficiență de magneziu din sol, deficit de porumb zinc, pomi fructiferi pe fier are un efect bun; acidul humic și eterul erbicid, atrazina aminoacidului și alte amestecuri de pesticide, pot îmbunătăți eficacitatea, inhibarea toxicității reziduale; humate de sodiu este eficace în tratamentul putregaiului de măr.

Regulatorii de creștere a plantelor cu spectru larg, Amino Acid pentru a promova creșterea plantelor în particular, pot controla în mod corespunzător deschiderea frunzelor culturilor, pot reduce transpirația, seceta are un rol important, poate îmbunătăți capacitatea de a rezista, crește producția și îmbunătăți calitatea aplicarea principală a grâului țintă, porumb, cartofi dulci, mei, orez, bumbac, arahide, rapiță, tutun, dud de viermi de mătase, fructe de Amino Acid, legume etc. pot fi amestecate cu unele pesticide non-alcaline, și de multe ori un efect sinergie.

Aminoacizii în rolul creșterii plantelor au trei: 1) sursă de supliment nutritiv organic din azot; 2) agent de chelatare a ionilor metalici. În plante sunt purtate calciu, magneziu, fier, mangan, zinc, cupru, molibden, bor, seleniu etc., iar oligoelementele și oligoelementele (calciu, magneziu, bor, seleniu, etc.) Îmbunătățirea utilizării plantelor a diferitelor substanțe nutritive; 3) preparate enzimatice. Aminoacizii sunt acceleratorii și catalizatorii pentru sinteza diferitelor enzime din plante, care joacă un rol important în metabolismul plantelor. Cu toate acestea, aminoacizii din sol ușor asimilați de bacterii, descompunerea Amino Acid, nu ar trebui să fie utilizat ca un îngrășământ de bază în sol, ci din îngrășăminte foliare, pulverizați pe frunze astfel încât plantele direct prin absorbția de frunze a aminoacizilor și alte elemente.

Se referă la sursa de potasiu utilizând sulfat de potasiu sau clorură de potasiu din compusul de clorură din îngrășământ compus, iar conținutul de ioni de clor nu poate depăși 3%, altfel este un îngrășământ compus din clor.

Se referă la elementul de potasiu sub formă de clorură de potasiu poate fi împărțit în produse monocloro și diclofen, clorul se referă la elementul de potasiu este forma de clorură de potasiu, Amino Acid elementul de azot pentru uree și alți ioni de clorură realizați din clor dublu este un compus de potasiu sub formă de clorură de potasiu, compus de azot sub formă de clorură de amoniu.