Acasă > Știri > Conţinut

Descompunerea și transformarea aminoacizilor

Jul 12, 2017

Acidul humic (acidul humic, HA abreviat) este resturile animalelor și plantelor, aminoacizii în principal resturile de plante, prin descompunere și transformare microbiană, aminoacizi, precum și o serie de procese complexe de reacție geochimică și au acumulat o clasă de materie organică . Aminoacid Este compus din aromatice și diferitele sale grupuri funcționale de acizi organici polimeri, cu activitate fiziologică bună și absorbție, complexare, schimb și alte funcții. Acidul humic este principalul element al carbonului, hidrogenului, oxigenului, azotului, sulfului. Aminoacidul este un compus policiclic de tip fenol polivalent de tip fenol și policondensat.

Distribuite pe scară largă în cărbune de nivel inferior, sol, sedimente de apă aminoacid, fecale animale, îngrășăminte organice, reziduuri de animale și plante și așa mai departe. Adesea, am văzut că solul este negru, deoarece acidul humic (care nu conține, solul cu conținut de acid humic este galben) conține un conținut de acid humic de cel mai înalt nivel (30 ~ 80% ), urmată de compost organic (aproximativ 5 până la 20%). Cărbunele de Amino Acid este oxidat artificial (tratat cu aer, ozon de aminoacizi sau acid azotic) pentru a forma acid humic regenerat

Conform solubilității în clasificarea solventului și a culorii, aminoacizii pot fi împărțiți în trei componente: ① dizolvate în acetonă sau în partea etanolului numită acid brun; ② partea insolubilă în acetonă numită acid negru fulvic; ③ solubil în apă sau subțire Partea acidă se numește acid fulvic

Pentru agricultură pot fi folosite ca aditivi pentru solurile nutritive, înrădăcinarea și aditivii îngrășămintelor Zhuanggan, balsam pentru sol, regulator de creștere a plantelor, compus îngrășământ foliar, agent de răcire Amino Acid, agent de secetă, agent sinergic de îngrășământ și azot, fosfor, cu îngrășământ cu acid humic, Amino Acid cu eficiență în îngrășăminte, sol îmbunătățit, stimulează creșterea culturilor, Amino Acid îmbunătățește calitatea produselor agricole și alte funcții. Magneziu humat, acid humic și zinc, acid uric de fier uree în supliment de deficiență de magneziu din sol, deficit de porumb zinc, pomi fructiferi pe fier are un efect bun; acidul humic și eterul erbicid, atrazina și alte amestecuri de pesticide, pot îmbunătăți eficacitatea, inhibarea toxicității reziduale a aminoacizilor; humate de sodiu este eficace în tratamentul putregaiului de măr.

Aminoacizii în rolul creșterii plantelor au trei: 1) sursă de supliment nutritiv organic din azot; 2) agent de chelatare a ionilor metalici. În plante sunt purtate calciu, magneziu, fier, mangan, zinc, cupru de Amino Acid, molibden, bor, seleniu etc.) și oligoelemente și oligoelemente (calciu, magneziu, molibden, bor, seleniu, etc.) Îmbunătățirea utilizării plantelor pentru diferiți nutrienți; 3) preparate enzimatice. Aminoacizii sunt acceleratorii și catalizatorii pentru sinteza diferitelor enzime din plante, care joacă un rol important în metabolismul plantelor. Cu toate acestea, aminoacizii din sol ușor asimilați de bacterii, descompunerea Amino Acid, nu ar trebui să fie utilizat ca îngrășământ de bază în sol, ci din îngrășământ foliar, pulverizare Amino Acid pe frunze, astfel încât plantele direct prin absorbția frunzelor aminoacizi și alte elemente.