Acasă > Știri > Conţinut

Amino Acid Enhancement

Aug 02, 2017

Aminoacizii au un mare efect asupra creșterii și dezvoltării culturilor. Aminoacid Mulți angajați ai agriculturii spun că aminoacizii sunt "îngrășăminte rădăcinoase". Efectul principal asupra sistemului de rădăcină este stimularea divizării și creșterii celulelor meristemului rădăcină, creșterea rădăcinii secundare, creșterea rădăcinii, alungirea rădăcinilor de aminoacizi și, în cele din urmă, duce la absorbția substanțială a apei și nutrienților.

Aminoacizi în plantă după ce planta stimulează rolul principal în creșterea rezistenței respiratorii, fotosinteza a crescut, o varietate de activitate enzimatică a crescut, Amino Acid, astfel încât fructele în avans de colorare mature, randament ridicat și creșterea producției.

Creșteți rezistența plantelor la fosfor și potasiu; Amino Acid îmbunătățește rezistența plantelor; cresterea plantelor, in special fotosinteza are un rol unic in promovarea, poate creste continutul de clorofila in plante, imbunatateste activitatea enzimatica, promoveaza penetrarea dioxidului de carbon, Amino Acid astfel incat fotosinteza mai exuberanta, Pentru a imbunatati calitatea culturilor, creste continutul de Vc si zahar rol important.

Aminoacidul este substanța cea mai de bază care constituie proteina biologică și este legată de activitatea de viață. Este unitatea de bază a moleculei de proteine ​​din organism și este strâns legată de activitatea biologică de viață. Ea are o funcție fiziologică specială în anticorp, Amino Acidul este unul dintre substanțele nutritive indispensabile din organism.

(Azot, fosfor, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc, aluminiu, bor, etc.) și capacitatea de adsorbție și de reținere, prin formarea complexă și complexă a complexului organic, anorganic. Acest îngrășământ nu poate numai să mențină un număr mare de elemente de eliberare lentă și utilizare completă, aminoacizi, dar și să asigure stabilitatea oligoelementelor și efectul pe termen lung. Are un efect bun de îmbunătățire a respirației plantelor, îmbunătățirea procesului de redox din plante și promovarea metabolismului plantelor.

Poate promova fotosinteza și formarea de clorofilă și poate promova și activa procesele fiziologice și biochimice cum ar fi activitatea oxidului, Amino Acid activitatea enzimei, germinarea semințelor, absorbția nutrienților și creșterea și rădăcina rădăcinilor dezvoltare. În particular, afinitatea sa pentru plante este comparabilă cu orice altă substanță. Amino Acid Eficacitatea îngrășământului pe bază de aminoacizi de îngrășăminte organice pe termen lung, stabilitate rapidă a îngrășămintelor și îngrășămintelor și eficiența micro-îngrășămintelor ca întreg. Aici discuția principală a îngrășământului în aplicarea aminoacizilor în agricultură.

Promovarea formării agregatelor solului: agregatele solului reprezintă unitatea de bază a structurii solului. Utilizarea aminoacizilor poate schimba conținutul de săruri de sol este prea mare, alcalin Amino Acid prea puternic, particule de sol foarte dispersate, structura solului de proprietăți fizice și chimice slabe, și să promoveze formarea de agregate de sol, aplicarea de aminoacizi, densitatea volumului solului a scăzut semnificativ, Amino Acid porozitatea solului total și Creșterea corespunzătoare a capacității de menținere a apei va contribui la îmbunătățirea capacității apei și a îngrășămintelor din sol, astfel încât să se creeze condiții bune pentru creșterea și dezvoltarea rădăcinilor plantelor.