Acasă > Știri > Conţinut

Aminoacizii au un efect asupra sănătății

Oct 19, 2017

Aminoacizii au efecte metabolice diferite la sugari și adulți. Utilizarea infuziei obișnuite de aminoacizi, a sugarilor și a copiilor de vârstă mică în activitatea fenilalaninei hidroxilazei este scăzută, aminoacid ușor de producere a fenilalaninemiei înalte.

Aminoacizii din chimie se referă la compoziția generică a unei clase de compuși organici care conțin grupări amino și carboxil, care sunt unitățile constitutive de bază ale macromoleculelor funcționale biologice. În cazul în care corpul uman, comparativ cu clădiri înalte, proteina este o bucată de cărămidă, aminoacizi și aminoacizi este compus din sol de cărămidă. Aminoacizii nu numai că furnizează o materie primă importantă pentru proteinele sintetice, dar oferă de asemenea o bază materială pentru promovarea creșterii, realizarea metabolismului normal și susținerea vieții.

Atât de important pentru materialul de bază al vieții, Amino Acid corpul uman este cum să-l luați? Aminoacizii sunt unitatea de bază a compoziției de proteine, iar aportul ei nu este altceva decât din proteină. Trupul normal prin consumul unei varietăți de alimente, din care pentru a obține aminoacizii necesari pentru a satisface nevoile activităților de viață, nu este nevoie să adăugați întotdeauna o tabletă specială de aminoacizi. Unele piețe care promovează rolul comprimatelor de aminoacizi din domeniul sănătății pot mânca unele, dar nu pot fi utilizate ca sursă majoră de aminoacizi.

De fapt, adăugarea de aminoacizi este ca mâncarea. Tabletele comprimate de aminoacizi orale ale efectelor asupra sănătății sunt acolo, dar nu există publicitate atât de Dumnezeu, încât să fie tratate corect. Amino Acid Aplicarea clinică a aminoacizilor, în general numai pentru anumiți pacienți grave, cum ar fi pacienții cu pierderi excesive de sânge, boli hepatice și renale severe, bolnavi critici, sistemul digestiv, tulburări severe de absorbție și nu pot mânca pacientul normal, nutriție pentru organismul uman și, în principal, prin injectarea de aminoacizi, utilizați rareori comprimate orale de aminoacizi. Deci, chiar dacă sunteți în exces orală de aminoacizi, dar, de asemenea, nu poate fi absorbit de organism, Amino Acid, de fapt, cea mai mare parte a excreției.

Aminoacidul tensioactiv amfoteric a fost acordat atenție prin siguranța, ușoarele, biodegradabilitatea și activitatea excelentă a suprafeței. În plus, molecula de agent activ de suprafață amfoteric de tip aminoacid conține un schelet de aminoacizi care are atât o grupare amino cât și o grupare carboxil, o grupare acil care poate fi introdusă în atomi de carbon diferiți și o grupare alcoxi și numărul propriilor hidrocarbilmino-carboxil grupurile pot fi diferite. Aminoacid Prin urmare, activitatea de suprafață a surfactanților amfoterici de aminoacizi poate fi reglată în multe moduri și utilizată pe scară largă.

Agenții tensioactivi zwitterioni de tip aminoacid poartă o sarcină pozitivă a unui cation hidrofil prin intermediul unei grupări amino și sarcina negativă a anionului poate fi purtată de grupări carboxil, grupări de acid sulfonic și grupări de acid fosforic. Cea mai importantă pentru surfactanții amfoterici de tip carboxilic de acid carboxilic, aminoacid Printre ei, și - tipul de aminoacid și - acid aminopropionic.