Acasă > Știri > Conţinut

Aminoacid Cum se adaugă

Oct 18, 2017

Aminoacizii reprezintă o parte importantă a creierului, cu până la 90% aminoacizi. Studiile biologice moderne au descoperit că oamenii sunt inteligenți și inteligenți, cu creierul lor mare. În procesul de evoluție, oamenii au stăpânit capacitatea de a dobândi proteine ​​(aminoacizi), astfel încât creierele lor sunt dezvoltate și inteligența lor este extrem de ridicată și ele domină treptat lumea.

Experimentele au arătat că cantitatea de aminoacizi din creier determină inteligența și memoria unei persoane, iar cheia pentru îmbunătățirea creierului și a memoriei este de a completa nutriția aminoacizilor. În plus, aminoacizii au următoarele funcții și efecte

1. Eliminați oboseala, mențineți energia și îmbunătățiți sub-sănătatea

Tryptofanul poate să scadă stresul, să evite depresia, anxietatea etc. și să stabilizeze starea de spirit și energia.

2. Îmbunătățirea calității somnului

Tryptophan promovează somnul și are o reputație ca o pastilă naturală de dormit.

3. Îmbunătățirea imunității

Aminoacizii sunt substanța de bază, calitatea sistemului imunitar și cantitatea de aminoacizi din organism, strâns legate de rezistența sistemului imunitar, triptofan, fenilalanină, lizină etc. sunt necesare pentru a genera anticorpi de materii prime, a adăugat un aminoacid echilibrat, este cheia pentru a îmbunătăți imunitatea umană.

4. Promovați recuperarea postoperatorie

Aminoacizii ramificați (leucină izoleucină și valină) pot accelera recuperarea pacienților.

Creșterea osului accelerată

Oasele sunt compuse din matrice osoasă și minerale osoase: matricea osoasă constă în principal din aminoacizi, determinând forma, mărimea și flexibilitatea osului. O substanță minerală osoasă constă în principal din calciu, care determină densitatea și rigiditatea oaselor. Astfel, aminoacizii și calciul sunt principalele materiale de construcție care alcătuiesc oasele.

Corpul de sugari se află în stadiul de creștere și dezvoltare rapidă, iar cererea de calciu este foarte ridicată. Cu toate acestea, puțini oameni știu că copiii în stadiul de dezvoltare nu pot face fără aminoacizi. Aminoacizii sunt "portarii" diferitelor minerale și oligoelemente din organism. După completarea calciului, a fierului, a zincului, a seleniului și a altor minerale și a oligoelementelor, organismul are nevoie de aminoacizi și proteine ​​pentru a le mișca în jurul corpului. Fără aminoacizi, aceste oligoelemente și minerale nu pot fi livrate efectiv organelor corpului uman, ceea ce poate duce în continuare la lipsa de minerale și oligoelemente în organism.

Aminoacizii pot spori imunitatea

Dezvoltarea copilăriei timpurii din cauza sistemului imunitar al organismului nu este încă perfectă, abilitatea de sinteză a anticorpului corpului uman este scăzută, ceea ce duce la rezistența la invazia bacteriană și virale a fagocitelor, cum ar fi vigoarea celulelor albe din sânge este mai redusă, cantitatea este mai mică, la infecții ale diferitelor boli. Aminoacizii pot accelera sinteza imunoglobulinei umane, pot îmbunătăți sistemul imunitar fundamental, pentru a preveni răcelile, febra, tusea și alte boli.

Cum se recompensează aminoacizii

1. Peste de ou de pește

Analiza nutrițională: capacitatea de mestecat de mai puțin de 1 an nu este foarte bună, pâinea de pâine de pește moale conține copilul necesar creșterii și dezvoltării de proteine ​​de înaltă calitate, grăsimi, calciu, fosfor, fier, zinc și o varietate de vitamine și substanțe nutritive, cum ar fi vitamina A, vitamina B1, copilul va fi un mare ajutor pentru corpul puternic.

Metode de producție:

(1) tăiați ceapa în bucăți; Gatiti pestele si macinati intr-un castron.

(2) spargeți ouăle în castron și adăugați pasta de pește și ceapa.

(3) puneți untul într-o tigaie și topiți-l într-un tort rotund mic, prăjiți-l într-o tigaie și prăjiți sosul de roșii deasupra.

2. Ciuperci și congee de pui

Analiza alimentatiei: carnea de pui este un continut bogat in proteine, gustoase, bogate in proteine; Orezul poate furniza vitamine B bogate; Țelina este bogată în apă și fibră. Acest fel de mâncare este bogat în proteine ​​și este ușor de digerat și absorbit, este o dietă excelentă pentru copii.

Metode de producție:

Spălați orezul alb, piept de pui, primăvară Ceapă, mazare de țelină, ciuperci înmuiate în piept moale, piept de pui, ciuperci Shiitake, telina tocată, tăiat în rezervă.

(2) adăugați tigaia cu ulei fierbinte, adăugați scallion, piept de pui și ciuperci, apoi adăugați un pic de sos de soia pentru a prăji aroma.

(3) adăugați orezul alb în tigaie.

(4) adăugați aproximativ 1000 ml de apă în vas și apoi puneți mazărea și țelina în oală când sunt fierte bine.

(5) adăugați sare, glutamat monosodic, piper alb.