Acasă > Știri > Conţinut

Aminoacid întreținere și reparații

Aug 10, 2017

Rolul aminoacizilor în creșterea plantelor este de trei: 1 surse suplimentare de nutrienți organici cu azot și 2 agenți de chelatare ai ionilor metalici. Aminoacizii au funcția de ioni metalici de complexare (chelați), este ușor să se planteze elementele medii și oligoelemente necesare (calciu, magneziu, fier, mangan, zinc, cupru, molibden Amino Acid, bor, seleniu etc) la plante, să îmbunătățească utilizarea plantelor de diferite substanțe nutritive; 3 preparare catalizată de enzimă. Aminoacidul este un promotor și un catalizator pentru sinteza enzimelor în plante, aminoacizi care joacă un rol important în metabolismul plantelor. Cu toate acestea, aminoacizii sunt ușor asimilați și descompuși de bacterii în sol, deci nu este recomandat să le folosiți ca îngrășăminte bazală în sol, Amino Acid, ci să faceți îngrășăminte foliare care sunt pulverizate pe frunze pentru a permite plantelor să absoarbă aminoacizii și alte elemente direct prin frunziș.

Produsele de curățare a aminoacidelor Cel mai important ingredient este sarea acil aminoacid, aminoacidul care este agent tensioactiv acil aminoacid, numele său fiind: xx acil y-alanină Z

Frontul xx este partea de ulei, de obicei laur, nuca de cocos, ocazional vezi palma

Mediul y este numele aminoacidului, care este, de obicei, valea (acid amoniac), gan (acid amoniac), ocazional vezi propionic (acid amoniacal), mușchi (acid amoniacal)

Z final este sodiu hidrofil, potasiu sau trietanolamină (abreviat la TEA)

Modulele structurale de mai sus pot fi asamblate la alegere, cum ar fi glutamatul de sodiu de nucă de cocos, potasiul de acid ami-acid lactic, ceaiul propionat de palmitic.

Unele substanțe de curățare a aminoacizilor adaugă o cantitate mică de sare de acil de aminoacizi, în compoziția tabelului în comparație, nu cu agentul tensioactiv principal, dar distractiv, aminoacid cunoscut sub numele de "suprafață de curățare a aminoacizilor". De exemplu, cea mai mare parte emulsie de curățare a aminoacizilor, împărțită în:

Apă, alcooli tari, glicerol, propilen glicol, sodiu lauril eter sulfat, acid palmitic, alcool laurii, acid nucșoară, hidroxid de potasiu, amidă de ulei de nucă de cocos amidopropil betaină, amidă de ulei de nucă de cocos DEA, stearat de etilen glicol, ester stearat de glicerină, ester de acid stearic PEG-100, glutamat de potasiu de cocos, potasiu de acid lauric, hidroxipropil celuloză, extract de frunze de aminoacizi de aloe vera, ester hidroxifenil metil, ester hidroxipropilic,

Deși adăugarea de glutamat de potasiu al acidului de nucă de cocos și creatină de potasiu lauric, dar localizarea structurii de bază a corpului principal sau esterului (esterul acidului sulfuric) + Baza SOAP (carboxilat), Aminoacid nu este o bună suprafață de curățare a aminoacizilor.

Aminoacizii esențiali sunt esențiali pentru creșterea, menținerea și întreținerea aminoacizilor organismului. Dacă lipsesc, există următoarele simptome:

1. Lipsa vigorii și a energiei.

2, fenomen de îmbătrânire prematură.

3, performanța de vindecare a rănilor este slabă.

4. Întârzierea dezvoltării copilului.

În cazul în care dieta adesea nu are aminoacizi esențiali, poate afecta sănătatea. Acesta joacă un rol important în creșterea copilului. Histidina este esențială pentru creșterea și dezvoltarea copiilor, aminoacizii, arginina, cistina, tirozina și taurina sunt esențiale pentru sugarii prematuri.