Acasă > Știri > Conţinut

Amino Acid Nutrition

Sep 25, 2017

Acțiune aminoacidă

1, digestia și absorbția proteinelor din organism sunt realizate de aminoacizi: elementele de nutriție ale proteinei din organism și rolul acesteia în alimentația alimentară sunt evidente, dar nu pot fi utilizate direct în organismul uman, ci prin molecule mici în aminoacid după utilizare.

2. Echilibrul azotului: atunci când calitatea și cantitatea de proteine ​​din alimentația zilnică este adecvată, cantitatea de azot consumată este egală cu cantitatea de azot expulzată din gunoi de grajd, urină și piele, numită echilibrul total de azot. Este de fapt un echilibru între proteine ​​și aminoacizi care sunt în mod constant sintetizați și descompuși. Proteina trebuie menținută într-un anumit interval, iar organismul poate regla metabolismul proteinelor pentru a menține echilibrul de azot. Mecanismul de echilibru poate fi distrus prin suprasolicitarea excesului de proteine ​​și dincolo de capacitatea organismului de a se regla. Proteina nu este consumată deloc, iar proteina din organism este încă defalcată, iar bilanțul negativ al azotului este prezent în mod continuu. Dacă nu luați măsuri corective în timp, veți duce eventual la moartea anticorpului.

3. Conversia la zahăr sau grăsime: catabolismul de aminoacizi produce a-cetoacidul, care este metabolizat prin căi metabolice de zahăr sau grăsimi cu proprietăți diferite. A - cetoacidul poate fi utilizat pentru a sintetiza aminoacizii noi sau pentru a se transforma în zahăr sau grăsime sau în oxidarea tricarboxiciclică pentru a se descompune în CO2 și H2O și a elibera energia.

4, participa la enzime, hormoni, unele vitamine: natura chimica a enzimei este proteina (molecule de aminoacizi), cum ar fi amilaza, pepsina, colinesteraza, anhidraza carbonica, transaminaza etc. Componentele hormonilor care contin azot sunt: derivații lor, cum ar fi hormonul de creștere, hormonul tireotrop, epinefrina, insulina și hormonul enterotropic. Unele vitamine sunt fabricate din aminoacizi sau combinate cu proteine. Enzimele, hormonii și vitaminele joacă un rol important în reglarea funcțiilor fiziologice și metabolismului catalitic.

5. Cerințe pentru aminoacizii esențiali ai corpului uman: cantitatea necesară de aminoacizi esențiali pentru adulți este de aproximativ 20% din necesarul de proteine, 37%.

Aminoacizi

1. Prelungi viata

Dacă organismul nu are defecte de proteine ​​la vârstnici, sinteza încetinește. În general, persoanele în vârstă au nevoie de proteine ​​mai mari decât adulții tineri, iar cererea de metionină și lizină este mai mare decât la adulții tineri. Persoanele cu vârsta peste 60 de ani ar trebui să consume aproximativ 70 de grame de proteine ​​pe zi și să solicite proteinele să conțină aminoacizii necesari într-un mod complet și adecvat, o proteină de înaltă calitate și să prelungească durata de viață.

2. Aminoacizii sunt utilizați în principal la prepararea perfuziei de aminoacizi compuși, precum și la medicamentele terapeutice și medicamentele peptidice sintetice. Există peste o sută de aminoacizi în prezent utilizați ca medicament, incluzând 20 de aminoacizi care alcătuiesc proteine ​​și mai mult de 100 de aminoacizi care alcătuiesc nonproteina.

Printr-o varietate de compoziții de aminoacizi a preparatelor compuse în nutriția perfuziei venelor moderne și "elemente" dieta ocupă un statut foarte important în terapie, nutriție, pentru a menține viața pacienților critic de salvare, rolul pozitiv de a deveni una dintre soiurile esențiale medicale în Medicină modernă.

Acidul glutamic, arginina și acidul aspartic, cistina, tratamentul L-dopa separat al unor boli cum ar fi aminoacizii, utilizați în principal în tratamentul bolilor hepatice, bolilor gastrointestinale, creierului, bolilor cardiovasculare, afecțiunilor respiratorii și utilizate pentru a îmbunătăți energia musculară , alimentația și detoxifierea pediatrică etc. În plus, derivații de aminoacizi au arătat promisiuni în tratamentul cancerului.

Alimentația alimentară

Anticorp al aportului alimentar esențial pentru a supraviețui, pentru a menține funcțiile fiziologice, biochimice, imunitare normale și activități de viață cum ar fi creșterea, metabolismul în organism după digestie, absorbție, metabolism, promovarea creșterii și dezvoltării anticorpilor, sănătatea mintală, prevenirea eșecului, prelungirea duratei de viață a procesului integrat este denumită nutriție. Ingredientul activ în alimente se numește nutrient.

Deoarece corpul uman reprezintă cel mai de bază material de proteine, lipide, carbohidrați, sare anorganică (și anume minerale, inclusiv elemente majore și oligoelemente, vitamine, apă și fibre alimentare, organismul are nevoie de nutrienți. funcțiile de nutriție din organism, dar sunt strâns legate în procesul de metabolizare și participă, promovează și reglementează activitățile vieții. Corpul se conectează cu lumea exterioară prin hrană, menține constanta relativă a mediului intern și completează unitatea și echilibrul mediului intern și extern.