Acasă > Știri > Conţinut

Componente nutriționale cu aminoacizi

Jun 06, 2017

Aminoacizii sunt substanțele cele mai de bază care alcătuiesc proteinele din organisme și sunt legate de activitățile de viață și sunt unitățile de bază ale moleculelor de proteine ​​din organisme, aminoacizi care sunt strâns legate de activitățile de viață ale organismelor. Are o funcție fiziologică specială în anticorpi și este unul dintre substanțele nutritive indispensabile din organism.

Îngrășămintele cu aminoacid se bazează pe aminoacizi din plante, prin utilizarea activității sale uriașe de suprafață și a capacității de absorbție, a nutrienților (azot, fosfor, potasiu, fier, cupru de Amino Acid, mangan, zinc, aluminiu, bor etc) se adaugă creșterea și dezvoltarea plantelor umane și compușii organici și anorganici formați prin adăugare și complexare. Acest îngrășământ nu poate numai să păstreze o mulțime de elemente de eliberare lentă și de utilizare completă, dar, de asemenea, poate asigura stabilitatea și efectul pe termen lung a oligoelementelor. Are efectul bun de a spori respirația plantelor, de a îmbunătăți procesul de redox plantă și de a promova metabolismul plantei. Amino Acid Se poate promova formarea fotosintezei și a clorofilei, iar procesele fiziologice și biochimice, cum ar fi activitatea oxizilor, activitatea enzimelor, germinarea semințelor, absorbția nutrienților și creșterea și dezvoltarea rădăcinilor, au efecte vizibile și de activare evidente . În particular, afinitatea sa cu plantele nu este comparabilă cu nicio altă substanță. Eficacitatea îngrășămintelor pe bază de aminoacizi a determinat efectul pe termen lung al îngrășămintelor organice, acționarea rapidă a îngrășămintelor, stabilitatea îngrășămintelor biologice și eficiența micro-îngrășămintelor. Această lucrare discută, în principal, aplicarea aminoacizilor în agricultură în acest îngrășământ.

Aglomerarea solului este unitatea de bază a structurii solului. Utilizarea aminoacizilor, poate schimba sarea solului prea mare, alcalina prea puternica, dispersia inaltimii particulelor de sol, caracterele fizice si chimice ale diferentelor structurale ale solului, favorizeaza formarea de aglomerare a solului, dupa aplicarea aminoacidului, Amino Acid vrac densitatea a scăzut evident, capacitatea totală de porozitate și capacitatea de stocare a apei a crescut, ceea ce a contribuit la îmbunătățirea capacității conservării și fertilizării apei în sol, creând astfel condiții favorabile pentru creșterea și dezvoltarea rădăcinilor plantelor.

Microorganismul solului este unul dintre factorii importanți în compoziția solului, transformarea calității organice și anorganice a solului, ciclul elementelor nutritive și formarea enzimelor în procesul de activitate a plantelor. Aminoacizii pot stimula activitățile microbiene ale solului, pot spori numărul de microorganisme din sol, pot intensifica activitatea enzimatică a solului, un număr mare de date de cercetare domestice și străine au confirmat că aplicarea aminoacizilor poate face bacteriile aerobe, actinomiacetele, descompunerea fibrelor bacteriile au crescut. Este avantajos să se accelereze mineralizarea materiei organice și să se promoveze eliberarea elementelor nutritive.

Odată cu dezvoltarea rapidă a industriei chimice, cantitatea de producție și aplicare a îngrășămintelor chimice a crescut, iar aplicarea îngrășămintelor chimice a jucat un rol important în dezvoltarea producției agricole, dar problemele precum creșterea utilizării îngrășămintelor, costul investițiilor și scăderea utilizării îngrășămintelor se reflectă treptat.