Acasă > Știri > Conţinut

Activitatea fiziologică a aminoacizilor și absorbția

Oct 11, 2017

Acidul humic (acidul humic, HA abreviat) este o ramură vegetală și animală, aminoacizi reziduali în principal prin descompunere și transformare microbiană, precum și o serie de procese complexe de reacție geochimică și au acumulat o clasă de materie organică. Este compus din aromatice și diferitele sale grupuri funcționale de acizi organici polimeri, cu activitate fiziologică bună și absorbție, complexarea aminoacizilor, schimb și alte funcții. Acidul humic este elementul principal al carbonului, hidrogenului, oxigenului, azotului, sulfului, este compusul aromatic de tip fenol polivalent și policondensatul compusului azotat.

Distribuită pe scară largă în cărbune de calitate inferioară, sol de aminoacizi, sedimente de apă, fecale animale, îngrășăminte organice, reziduuri de animale și plante și așa mai departe. Adesea, se vede că solul este negru, adică acidul humic (care nu conține acidul mai puțin humic galben) la cărbune de categoria inferioară (cărbune, lignit, turbă) cu conținut de acid humic de cel mai înalt (30 ~ 80% urmată de compost organic (aproximativ 5 până la 20%). Cărbunele este oxidat artificial (tratat cu aer, ozon de aminoacizi sau acid azotic) pentru a forma acidul humic regenerat

Conform solubilității în clasificarea solventului și a culorii, aminoacizii pot fi împărțiți în trei componente: ① dizolvate în acetonă sau în partea etanolului numită acid brun; ② partea insolubilă în acetonă numită acid negru fulvic; ③ solubil în apă sau subțire Partea acidă se numește acid fulvic

Pentru agricultură pot fi folosite ca aditivi pentru solurile nutritive, înrădăcinarea și aditivii îngrășămintelor Zhuanggan, balsam pentru sol, regulator de creștere a plantelor, compus îngrășământ foliar, agent de răcire Amino Acid, agent de secetă, agent sinergic de îngrășământ și azot, fosfor, cu îngrășământ cu acid humic, cu eficiență în îngrășăminte, îmbunătățirea solului, stimularea creșterii culturilor, îmbunătățirea calității produselor agricole și a altor funcții. Acidul humic și levigatul, atrazina și alte pesticide amestecate cu, Amino Acid pot îmbunătăți eficacitatea, Inhibarea toxicității reziduale; humate de sodiu este eficace în tratamentul putregaiului de măr.

Aminoacizii în rolul creșterii plantelor au trei: 1) sursă de supliment nutritiv organic din azot; 2) agent de chelatare a ionilor metalici. (Calciu, magneziu, fier, mangan, zinc, cupru de amoniu, molibden, bor, seleniu etc.) sunt ușor de transportat în plante prin acțiunea ionilor metalici chelatanți și a elementelor esențiale și a oligoelementelor calciu, Îmbunătățirea utilizării plantelor în diferite substanțe nutritive, 3) preparate enzimatice. Aminoacizii sunt acceleratorii și catalizatorii pentru sinteza diferitelor enzime din plante, aminoacizi care joacă un rol important în metabolismul plantelor. Cu toate acestea, aminoacizii din sol ușor asimilați de bacterii, descompunere, nu ar trebui să fie utilizați ca îngrășământ de bază în sol, ci din îngrășăminte foliare, pulverizați pe frunze astfel încât plantele direct prin absorbția de frunze a aminoacizilor și a altor elemente.