Acasă > Știri > Conţinut

Aminoacidul rămâne normal

Oct 27, 2017

Care este aminoacidul? Aminoacizii sunt utilizați în principal în medicină pentru a prepara infuzii de aminoacizi compuși, utilizați de asemenea ca agenți terapeutici și pentru sinteza medicamentelor peptidice. Aminoacid Există în prezent câteva sute de tipuri de aminoacizi care sunt utilizați ca medicamente, inclusiv 20 de tipuri de aminoacizi care alcătuiesc proteina și 100 de tipuri de aminoacizi care alcătuiesc proteinele.

Aminoacizii sunt utilizați pentru a regla zahărul din sânge, Amino Acid pentru diabet, dietă, prevenirea și tratamentul hepatitei acute cauzate de funcția hepatică anormală, utilizate pentru a suplimenta slăbiciunea fizică și o varietate de boli cauzate de pierderea proteinelor. Dar încă o mulțime de oameni sunt îngrijorați că aminoacizii au efecte secundare, Amino Acid următoarele detalii ale efectelor secundare ale aminoacidului.

Efectele secundare ale aminoacidului: cauza obezității, aminoacizii aminoacizilor pentru deficiența proteinelor și pacienții debilitante, insuficiența ficatului și a rinichiului, slăbiciunea musculară, dacă este normal și nutriția este deja foarte abundentă, proteina corporală sau aminoacidul excesiv prea mult cauza obezității

Aminoacid efecte secundare ale două: cauza de disconfort fizic, pentru capacitatea digestivă a copiilor normali sănătoși mici nu sunt potrivite pentru consum, este al treilea medicament, Amino Acid după ce mănâncă inevitabil o varietate de inconfortabil.

Efectele secundare ale aminoacidului din trei: dieta bogată în proteine ​​va determina creșterea incidenței nefropatiei diabetice. Aminoacizii sunt dieta bogată în proteine, consumul excesiv de aminoacizi poate duce la diabet.

Aminoacizii au efecte metabolice diferite la sugari și adulți. Utilizarea infuziei obișnuite de aminoacizi, a sugarilor și a copiilor de vârstă mică în activitatea fenilalaninei hidroxilazei este scăzută, aminoacid ușor de producere a fenilalaninemiei înalte. Și lipsa tirozinei;

De aceea, sugarii și copiii mici care utilizează perfuzie cu aminoacizi ar trebui să reducă cantitatea de fenilalanină, metionină, glicină, să crească cantitatea de cisteină, tirozină, histidină, astfel încât spectrul de aminoacizi din plasmă să fie menținut normal. Acest produs se adaptează la caracteristicile metabolismului sugarului, reducând cantitatea de fenilalanină, metionină, glicină, crescând cantitatea de cisteină, tirozină, histidină, aminoacid pentru a satisface nevoile nutriționale ale copiilor.

Aminoacizii sunt unitățile de bază ale proteinelor, inclusiv pielea, unghiile, părul sunt alcătuite din proteine, iar părul este de 90% din compoziția colagenului. Aminoacizii utilizați în păr și piele, nu numai cei menționați mai sus pentru a adăuga nutriție, adăugați apă, dar, de asemenea, poate îmbunătăți funcția imună a pielii, Amino Acid spori detoxifierea sistemului limfatic, crește sensibilitatea pielii sensibile are un efect bun , Amino Acid și poate menține părul Și fibrele de colagen ale pielii și fibrele elastice ale creșterii normale, Amino Acid pentru a menține pielea delicată și flexibilă, pentru a menține elasticitatea părului.