Acasă > Știri > Conţinut

Amino Acid Funcția

Jul 25, 2017

Aminoacizii și eficacitatea aminoacizilor bogați în viață în aminoacizii recomandați în produsele alimentare sunt substanțele nutritive ale organismului, compoziția substanțelor importante ale creierului uman, conținutul de aminoacizi din creier, aminoacizii determină inteligența umană și memoria, aminoacizi, Suplimentarea zilnica a aminoacizilor Este foarte necesara, mai ales in corpul alb cu creierul, dar si inseparabila de aminoacizi, Amino Acid a spus functia de aminoacizi, urmatoarele se uita la ce alimente contin aminoacizii de care avem nevoie.

Aminoacizii sunt substanțe importante în creier, conținutul de aminoacizi de până la 90% sau mai mult. Cercetarea biologică modernă a constatat că oamenii sunt inteligenți, înțelepți, iar imensul lor creier inseparabil. Aminoacizi Oamenii în evoluția procesului, au stăpânit capacitatea de a obține proteine ​​(aminoacizi), atât de bine dezvoltate, foarte IQ și, treptat, domină lumea.

Experimentele arată că cantitatea de aminoacizi din creier determină nivelul inteligenței umane și a memoriei, creierului, îmbunătățirea memoriei cheii este de a alimenta nutriția aminoacizilor. Amino Acid În plus, aminoacizii au următoarele efecte și efecte.

Tryptofanul poate ameliora stresul, evita depresia, anxietatea și alte stări, emoțiile stabile ale aminoacizilor, pentru a menține energia puternică.

Aminoacizii reprezintă materialul de bază al sistemului imunitar uman, numărul și calitatea aminoacizilor, iar sistemul imunitar este strâns legat de rezistență, triptofan, fenilalanină, lizină de aminoacizi etc. sunt necesare pentru producerea de materii prime, Dintre aminoacizi, este de a îmbunătăți sistemul imunitar al organismului.

Eficacitatea: fenilalanina pentru a reduce foametea, aminoacizii sporesc dorinta sexuala, sporesc memoria, imbunatatesc sensibilitatea gandirii, inspira spiritul eliminarii depresiei si a altor efecte.

Potrivit mulțimii: potrivite pentru a suferi de disfuncție sexuală, pierderea memoriei, depresia postpartum, sindromul de menopauză Amino Acid, boala sezonieră, depresia și alte boli, pacienții cu aminoacizi adesea adaugă boala.

Surse alimentare: Alimente bogate în fenilalanină includ pâine integrală de grâu, prăjituri de aminoacizi, fidea de orez, fidea, produse din soia și soia, brânză albă, lapte, migdale, arahide, dovleci și semințe de susan.

Eficacitatea: Isoleucina este esențială pentru formarea hemoglobinei umane, poate regla zahărul din sânge (mai ales pentru a îmbunătăți nivelul zahărului din sânge), îmbunătățește nivelul de energie, îmbunătățește energia organismului, repara Amino Acid reparat țesutul muscular deteriorat, tratamentul adjuvant al insuficienței hepatice, secreția hormonului de creștere.

O mulțime potrivită: adecvată pentru a suferi de hipoglicemie, boală hepatică Amino Acid, traumă, secreție de hormon de creștere și alte boli, precum și pacienți după intervenție chirurgicală adesea adăugați.

Surse alimentare: alimente bogate în izoleucină includ în principal ficatul de origine animală, ouă de aminoacizi, rațe, soia, fasole neagră, porumb, orez negru, orez brun, migdale, arahide, grâu, pește și diverse produse lactate.