Acasă > Știri > Conţinut

Amino Acid Rolul de

Sep 04, 2017

1, digestia și absorbția proteinei din organism prin aminoacizi pentru a completa: ca organism al primelor elemente nutriționale ale proteinei, rolul său în alimentația alimentelor este evident, dar nu poate fi utilizat direct în corpul uman, și este folosit prin a deveni o moleculă mică de aminoacizi.

2, efectul bilanțului cu azot: Când dieta zilnică a proteinelor și cantitatea potrivită, consumul de azot din fecale, urină și emisiile de azot ale pielii sunt egale, cunoscute sub numele de echilibrul total de azot. Este de fapt proteina și aminoacizii între sinteza continuă și descompunerea echilibrului între. Consumul zilnic de proteine ​​ar trebui să se mențină într-un anumit interval, să crească sau să scadă brusc cantitatea de alimente, organismul poate încă să regleze metabolismul proteinelor pentru a menține echilibrul de azot. Consumul de proteine ​​prea mult, dincolo de corp pentru a ajusta capacitatea de a echilibra mecanismul va fi distrus. Nu mancati proteine, proteinele corporale sunt inca descompuse, continuarea echilibrului negativ al azotului, daca nu in timp util sa luati masuri pentru a corecta, va duce eventual la moartea anticorpilor.

3, în zahăr sau grăsime: catabolismul de aminoacizi produs de a-cetoacid, cu caracteristici diferite, metabolismul zahărului sau metabolismului lipidic. acidul a-ceto poate fi sintetizat în aminoacizi noi sau transformat în zahăr sau grăsime sau în acid tricarboxilic pentru a se oxida în CO2 și H2O și la eliberarea energiei.

4, implicat în compoziția enzimelor, hormonilor, unor vitamine: natura chimică a enzimei este o proteină (molecule de aminoacizi), cum ar fi amilaza, pepsina, colinesteraza, anhidraza carbonică, transaminază și așa mai departe. Compoziția hormonului care conține azot este o proteină sau un derivat al acesteia, cum ar fi hormonul de creștere, hormonul de stimulare a tiroidei, adrenalina, insulina, promotorul hormonului intestinal și altele asemenea. Unele vitamine sunt transformate de aminoacizi sau în combinație cu proteine. Enzimele, hormonii, vitaminele în reglarea funcției fiziologice, metabolismul catalitic joacă un rol foarte important.

5, organismul are nevoie de aminoacizi esențiali: necesarul de aminoacizi esențiali pentru adulți de aproximativ 20% din necesarul de proteine, - 37%.