Acasă > Știri > Conţinut

Aminoacizii au vreun efect asupra plantelor

Jan 03, 2018

Aminoacizii sunt substanțele cele mai de bază care alcătuiesc proteinele biologice și sunt legate de activitățile de viață. Acestea sunt unitățile de bază care alcătuiesc moleculele de proteine ​​în organismele vii și sunt strâns legate de activitățile de viață biologică. Are o funcție fiziologică specială în anticorp, care este unul dintre substanțele nutritive esențiale din organism.


Datorită naturii aminoacizilor, are un efect unic de promovare a creșterii plantelor, în special a fotosintezei, în special a glicinei, care poate crește conținutul de clorofil din plante, poate crește activitatea enzimatică, favorizează infiltrarea dioxidului de carbon, face fotosinteza mai viguroasă , Creșterea conținutului de Vc și zahăr are un rol important.


Pulverizarea plantelor sau aplicarea îngrășămintelor lichide cu nutriție de aminoacizi poate mări diferitele substanțe nutritive ale plantei necesare pentru a exacerba acumularea de materie uscată și de la rădăcini sau frunze ale plantelor la alte părți ale vitezei și cantității de operare, să regleze numărul mare de elemente, oligoelemente și fiecare Proporția de nutrienți și echilibrul de stat, care joacă un rol în reglementarea creșterii normale a plantelor.


Aminoacizii pot acționa și ca agenți de complexare. N, P, K și alte elemente mari, Zn, Fe, Cu, Mn, B, Mo și alte oligoelemente din corpul substanțelor necesare. Culturile suferă de multe ori din cauza lipsei simptomelor anumitor elemente datorită prea puțini fracțiuni eficiente care pot fi absorbite de cultură și aminoacizi care chelau cu elemente mai puțin solubile pentru a proteja elementele necesare culturii și pentru a produce o bună solubilitate, prin chelarea culturilor, ceea ce conduce la absorbția plantelor.


Aminoacizii pot favoriza creșterea rădăcinii, răsadurile puternice, plantele sănătoase, îmbunătățesc funcția fotosintetică a frunzelor și rezistența la culturi. Rezistența la dăunători și boli, o varietate de culturi au o creștere semnificativă a randamentuluiE-mail: info@agronaturetech.com