Acasă > Știri > Conţinut

Aplicarea acidului humic

Nov 17, 2016

Aplicarea solului
Se combină soluția de acid humic de concentrație de 0,02% -0,05% cu gunoi de grajd ca pansament de bază, 4500-6000 kg / ha. HumiBase este folosit în principal pentru aplicare pe sol.

Top dressing
În stadiul de răsaduri și de poziționare, aplicați 3750 kg / ha de soluție de acid humic cu concentrație de 0,01% -0,1% aproape de rădăcinile plantelor. Se spală împreună cu apă pentru nealcool sau se răspândește pe suprafața apei. Promovează foarte mult dezvoltarea de creștere a plantelor. K-ONE este perfect utilizat de pansamentul de top.

Foloseste spray
În stadiul înfloririi și umplerii timpurii, aplicați 750-1200 kg / ha de acid humic 0,01-0,05%, ajută substanțele nutritive să transfere de la tulpină și frunze la capete de grâu, să crească greutatea kernelului. Perioada de pulverizare sugerează în timpul orelor 2-6.

K-ONE Super , PowerAmino , Super Trace Amino și SeaNova sunt cele mai bune opțiuni pentru spray-ul frunzelor.

Înmuiat semințe
Ea crește rata de germinare a semințelor prin înmuiere cu soluție de acid humic și dezvoltă sistemul de rădăcină. Înmuierea semințelor cu soluție de acid humic cu concentrație de 0,01-0,05%, iar timpul de înmuiere depinde de grosimea stratului de semințe. În general, 5-10h pentru legume și grâu cu semințe subțiri, minimum 24h pentru semințe solide cum ar fi paddy și bumbac etc.