Acasă > Știri > Conţinut

Caracteristicile si avantajele aminoacid îngrăşământ Organic

Jan 10, 2019

Aminoaciziîngrăşăminte organice este utilizat în culturi, care are efecte evidente pe creşterea randamentului, îmbunătăţirea calităţii, reducerea reziduurilor de pesticide şi protejarea mediul ecologic. Prin urmare, aminoacid îngrăşământ a jucat un rol tot mai important în producția agricolă.


1. în termeni de protecţie a mediului, aminoacid îngrăşământ organic poate sold nutriţie, imbunatati calitatea solului, îmbunătăţi rata de utilizare a îngrăşămintelor şi reducerea poluării mediului.


image


2. pentru culturile, fermierilor şi al consumatorilor, ca efect creşterea randamentului aminoacid îngrăşământ organic este foarte evident, mai ales pentru culturi de numerar, folosit în foliari de îmbunătăţire a calităţii (mai ales pomi fructiferi) şi alte efecte sunt foarte evidente, bun calitatea poate vinde la un pret bun.


3. din perspectiva conştientizării de consum fermierilor, agricultorii sunt mai conştienţi de spaţiul de dezvoltare de alimente ecologice şi produse alimentare verde în culturi de numerar şi zonele de creştere legume, astfel încât perspectiva de piata de îngrăşământ organic amino acid va fi mai larg.


Aminoacizi sunt extrase din plante şi apoi a făcut în aminoacizi îngrăşăminte. Ele sunt unităţile de bază de proteine (pmem), oferindu-proteine specifice structurii moleculare şi forma şi de a face molecule lor activităţi biochimice.


1. mixte nutriţie efectul diferitelor aminoacizi este bun


Cu un singur aminoacid ca sursa unica de azot, pulverizare foliară a arătat nici un efect evident de îngrăşământ, cea mai mare parte din cererea unică de aminoacizi a avut efect mai mic decât îngrăşământ de azot anorganice cu conținut de azot egal, şi mixte cerere multiple aminoacizi au efect mai mare decât singur aminoacid îngrăşământ cu egal azot îngrăşământ de azot conţinut şi anorganice cu conținut de azot egale. Un număr mare de aminoacizi creşte utilizarea de substante nutritive prin efectul suprapunerea.


2. efectul de fertilizare este evident


Aminoacizi în îngrășăminte organice pot fi absorbite direct de diferite organe ale plantelor, şi evident efectele pot fi observate în scurt timp după utilizare. În acelaşi timp poate promova maturitate timpurie a culturilor, scurteaza ciclul de crestere.


3. îmbunătăţirea calităţii recoltei


Aminoacid îngrăşământ organic este compus în principal din aminoacizi si amino acid complex. Astfel poate fi îmbunătăţită calitatea recoltei. În cazul în care conținutul de proteine comisar creşte 3 %, bumbac cheltuieşte catifelat bun calitativ, fibra este lung, vegetale este palatabilitate este bun, gustul sterling şi delicioase, brut fibra este redus, perioada de flori este lung, design si culoare este bright_coloured, aroma este corpolent, pepene galben şi fructe fructe un fel este mare, culoarea este bun, bomboane este crescut, comestibile parte este mult, fi capabil să suporte sau să îndure magazin departe sexul este bun şi comutare beneficiu este remarcabil.


4. curat şi de poluare-free, pentru a îmbunătăţi mediul ecologic


Nici un reziduu de îngrăşământ aplicate în domeniu; Se poate îmbunătăți proprietățile fizice și chimice ale solului, îmbunătăţi apă şi fertilitatea de retenţie şi aer permeabilitate, şi joacă un rol important în conservarea solului, vindecarea şi îmbunătăţire.


image


5. enhanced metabolismul şi rezistenţa


După absorbţie, funcţiile fiziologice şi biochimice ale culturilor s-au întărit. Tulpini au fost voinic, frunzele îngroşat, frunze zona extins, clorofila a crescut, şi s-a prelungit perioada funcţionale. Culturi mature mai devreme din cauza fotosinteză crescută. De asemenea, din cauza propriilor vitalitatea, rezistenţa la frig şi secetă, rezistenţă dăunătorilor, depunerea de rezistenţă, pentru a atinge stabil şi de mare randament.
www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com