Acasă > Știri > Conţinut

EDTA Chelates Suport eficient

May 18, 2017

Agentul de chelatare EDTA a fost introdus pe piață timp de mai mulți ani, deoarece tratamentul canalului rădăcinos al unor produse auxiliare eficiente, nu-i dau seama că tovarășii săi nu s-au folosit pentru uzul propriu și pentru înțelegerea acestui produs, Chelates EDTA realizat sub finisare.

EDTA este un agent de chelatizare a canalului rădăcinii, EDTA chela compoziția chimică a acidului etilendiamină tetraacetic, care este manualele care ne-au spus cunoștințele.

Acum există două astfel de produse pe piață, EDTA Chelates, dintre care unul este un produs de culoare albastră franceză, EDETAT, cu 14% EDTA, pentru a ajuta la extinderea canalului EDTA Chelates, 14 ml / sticlă.

Aplicarea agentului de chelare EDTA

1. Potrivit pentru materialele de pregătire a canalului de rădăcină și a danturii de găurire dentară

2. Poate inmuia canalul radicular

3. Potrivit pentru stenoza calcificată a canalului rădăcină, canalul rădăcinii atreziei

4. Poate elimina calcificarea canalului rădăcinii și scala

5. Cu lubrifiere pentru a proteja dispozitivul și dinții

Modul de acțiune al agentului de chelare cu agent de chelatare

1. Eliminarea substanțelor ionizate prin reacție chimică, EDTA Chelații îndepărtarea eficientă a hipocloritului de sodiu nu poate elimina scara

2. Lubrifierea este mai ușor de umplere a procesului

3. Bună activitate antibacteriană

4. După curățare pentru a forma un perete de canal rădăcină curat

Agentul de chelatare EDTA EDTA Chelates reprezintă puterea de legare a agentului de chelare și a ionului metalic, iar valoarea de chelatizare reprezintă cantitatea de agent de chelare care chela ionii metalici.

Unii oameni din formula actuală se vor confrunta cu adăugarea agentului de chelare sau vor exista fenomene de scalare, se vor preocupa de mestecare EDTA Forța chelaților nu este suficientă și ionii metalici nu pot fi efectiv combinați, cantitatea reală de agent de chelare nu este loc, ceea ce duce la scalarea fenomenului