Acasă > Știri > Conţinut

EDTA Chelates Rolul

Jun 20, 2017

EDTA Chelații Forța de chelatare reprezintă puterea de legare a agentului de chelatizare și a ionului metalic, iar valoarea de chelatizare reprezintă cantitatea de agent de chelare care chela ionii metalici.

Unii oameni din formula actuală se vor confrunta cu adăugarea agentului de chelare sau vor exista fenomene de scalare, vă vor face griji că forța de mestecat nu este suficientă, chelații EDTA și ionii metalici nu pot fi efectiv combinați, cantitatea reală de agent de chelare nu este loc, ceea ce duce la scalarea fenomenului

Eficace pentru a preveni apariția scalării există două moduri, una este inhibarea inițială a formării scării, una este eficientă după ce scara este îndepărtată. Aceste două metode corespund rolului dispersanților de chelare și al agenților de chelare.

Agentul de dispersie chelat are o greutate moleculară mare, care poate inhiba în mod eficient particulele mici de CaCO3, MgCO3 pentru a forma particule mari de scară, dar forța de legare a ionilor metalici este slabă, chelații EDTA sunt în principal esterii acidului fosforic, copolimerul PAA; chelat Rolul amestecului și ionii metalici sunt puternic combinați împreună, pot elimina în mod eficient depunerea pe suprafața scării substratului, cum ar fi EDTA noastre comune, DTPA, HEDTA și așa mai departe.

Deci, pur și simplu, agentul de chelatizare este un agent de îndepărtare a calciului, agentul de chelatare EDTA Chelates este un inhibitor de scară, dacă cei doi cu utilizarea se vor completa reciproc.

Pentru un material de curățare, decizia de a curăța efectul este în principal patru aspecte: 1, temperatura; 2, forța mecanică; 2, surfactant; 4, agent de chelatizare, primele două nu trebuie să se repete, cu toții avem o experiență profundă. Pentru agentul tensioactiv, știm cu toții că rolul său este de a emulsifica materialul de ulei, chelații EDTA astfel încât să se dizolve în apă, pentru a obține efectul de curățare.

Cu toate acestea, dacă există un ion metalic în substanța uleioasă, este o legătură metalică cu suprafața substratului, iar surfactantul nu poate rupe bine legătura. EDTA Chelații Prin urmare, în metoda convențională, creștem cantitatea de surfactant și creștem temperatura și forța mecanică. Pentru a obține efectul de curățare, agentul de chelatizare poate fi o combinație bună a acestor ioni metalici, astfel încât să fie îndepărtată din ulei , astfel încât să puteți reduce cantitatea de surfactant în premisa consumului redus de energie.

Agenții de chelatare sunt utilizați pe scară largă, inclusiv detergenți, chelați EDTA, elemente nutritive agricole, produse de curățare industrială, industria hârtiei și fotografiilor. Chelarea elementelor urinare în aplicațiile agricole poate fi modificată prin țesuturi și poate reduce la minimum deficiențele nutrienților, chelații EDTA crescând randamentul și eficacitatea. EDTA standard cunoscut este un complex care menține fierul și alte oligoelemente în soluție și, prin urmare, este adesea folosit în condiții agronomice unde este posibilă reducerea semnificativă a randamentului culturilor datorate fierului și a altor oligoelemente.

Cu toate acestea, utilizarea pe termen lung a produselor EDTA este din ce în ce mai demnă de atenție. Agenții de chelare tradițional, cum ar fi EDTA sau DTPA, sunt greu de biodegradat și sunt, în general, acumulați în mediul înconjurător și au fost detectați în procesele de tratare a râurilor și a lacurilor, a solului și a apei. EDTA Chelați De aceea, noul chelator biodegradabil IDHA a fost recent dezvoltat.

În comparație cu dispersantul convențional de chelatare, dispersantul verde al chelantului, acidul iminodisuccinic, are un efect bun în chelarea ionilor de calciu și a ionilor de cupru. Sinteza acidului iminodisuccinic în procesul de albire a bumbacului / învelișului de țesătură, poate chela în mod eficient ionii metalici, îmbunătățește țesătura efectului și rezistenței părului ①.