Acasă > Știri > Conţinut

Rolul agenților chelați în îngrășăminte

Aug 17, 2017

În condiții normale de mediu, metalele grele din sol sunt adsorbite pe suprafața solidă a solului și rămân în stratul de prelucrare a solului datorită agregării metalelor grele în sol. Prin urmare, aplicarea agenților de chelatare a metalelor grele în sol poate îmbunătăți activitatea și biodisponibilitatea metalelor grele în sol, făcându-se ușor să curgă și să fie absorbită.

Rolul agenților de chelatizare în îngrășăminte este de a proteja cationii metalici din oligoelementele negative puternice prinse în sol pentru a produce săruri incompatibile fixe. Atunci cel mai bun agent de chelatizare ar trebui să fie un pH mai bun al solului pentru a se adapta produsului, nu degradarea rapidă a produsului nu este negativă, ci doar să fie asociată cu suportul tehnic. Chelation simplu, indivizii nu pledează. Avantajul IDHA este protecția ionilor oligoelementelor, dezavantajul fiind creșterea volumului molecular. Desigur, diferența nu este numai aici, ca non-IDHA, volumul molecular este mic pentru absorbție, dar stabilitatea este, de asemenea, dificil de garantat, ușor de utilizat în performanță sau eșec. Deci, atunci când faci produse specifice, trebuie să existe o tehnologie specifică de sprijin. Tehnologia non-aplauze, de fapt, mai dificilă. Personalul tehnic SOTOUS în introducerea produselor sale, se referă la o tehnologie de eliberare a frunzelor, care este produsele lor non-înșelătoare în cazul în care avantajele. Doar adaug la tehnologia IDHA, ca să nu-l refuz. Produsele oligoelemente originale nu sunt chelate, dar pur și simplu nu sunt neînfrânate care nu înșelătoare, în acest context, tehnologia IDHA a apărut din punct de vedere al aplicării solului mai multe avantaje.

Sprayul de frunze și solul din corpul IDHA nu sunt aceleași, IDHA nu este utilizat în suprafața de pulverizare, dar în eficiența de absorbție a limitei, prin aceeași tehnologie poate fi rezolvată. Dar dacă nu există produse IDHA compatibile cu tehnologia, mestecând utilizarea frunzelor, eficiența va fi cu siguranță afectată în Europa, tehnologia IDHA de chelare a fost în mare măsură înlocuită cu EDTA. Nu numai în domeniul culturilor agricole. Bayer pe piețele globale farmaceutice și industriale pentru a promova IDHA chelarea oligoelementelor, o aplicație mai largă. IDHA din punct de vedere tehnic, aplicația foliară și aplicarea solului nu sunt o problemă, ADOB Adam Kate vorbind IDHA utilizat în principal în frunziș, principala semnificație fiind faptul că efectul de pulverizare a frunzei este mai rapid și mai eficient. HBED este special conceput pentru aplicarea solurilor extreme bazate pe un pH mai mare de 10, aplicarea recomandată a solului, pentru a rezolva problema condițiilor solului alcalin ridicat nu poate absorbi urmărirea problemei în nord-vestul Chinei, piața Sichuan ...

HBED este dezvoltat pentru soluri extrem de alcaline. În solul din nord-vest, aplicarea elementelor de chelatare EDTA nu este absorbită.

111.jpg