Acasă > Știri > Conţinut

Extractul de alge marine

Jun 27, 2018

Extractul de alge conține azot, fosfor și potasiu, materie organică, extracte de alge marine, acid humic rafinat, aminoacizi , proteine, bacterii active benefice și alte materii prime. Se adaugă în special agenți de înrădăcinare, oligoelemente etc., și rafinate prin formula științifică. Dezvoltarea algelor marine a trecut prin trei etape: descompunerea algelor de alge → cenușă de alge (praf) → extracte de alge marine. Prin urmare, îngrășămintele naturale de alge sunt cele mai necesare îngrășăminte pentru dezvoltarea agriculturii ecologice.


Extractul de alge poate acționa în armonie cu ecosistemul plantelor-solului. Conține compuși naturali. De exemplu, alginatul de sodiu este un produs natural de condiționare a solului care promovează formarea de agregate de sol, îmbunătățește spațiul porilor din sol și coordonează solidele din sol.

Proporțiile de lichid și de gaz vor restabili balanța naturală a gingiilor pierdute datorită supraîncărcării solului și a poluării chimice, vor spori activitatea biologică a solului, vor spori eliberarea substanțelor nutritive disponibile și vor facilita creșterea rădăcinilor și vor îmbunătăți rezistența culturilor.


Utilizarea continuă a extractului de alge marine poate îmbunătăți solul, favoriza înrădăcinarea profundă a culturilor, sporește imunitatea, distruge bacteriile dăunătoare, ouăle, reduce cantitatea de pesticide și reduce daunele cauzate de fitotoxicitate și îngrășăminte. Utilizarea pe termen lung poate slăbi solul, face culturile rezistente la temperaturi înalte, secetă, crește temperatura, împiedică înghețarea și rezistă greutății mari, astfel încât culturile să poată absorbi în întregime nutrienții de azot, fosfor și potasiu în sol, să îmbunătățească fotosinteza culturilor, să îmbunătățească metabolismul și să facă nutrienți. Rata de utilizare atinge cea mai mare valoare, iar efectul creșterii producției este foarte semnificativ.


Îngrășămintele chimice tradiționale au un singur efect de îngrășământ și o poluare gravă, iar utilizarea pe termen lung va duce la distrugerea solului. Îngrășământul de alge marine este un extract natural de alge care este inofensiv pentru oameni și animale și nu are nici o poluare pentru mediu. Este listat ca un îngrășământ special pentru alimente ecologice în țări străine. Extractele de alge și produsele din serie sunt foarte potrivite pentru producerea de alimente ecologice și alimente ecologice în China. Funcțiile extractelor de alge marine și ale produselor de serie compensează lipsa de îngrășăminte organice tradiționale din China și eficiența mai lentă a îngrășămintelor. Aplicarea sa va ajuta produsele agricole din China să intre pe piața internațională. Potrivit statisticilor, în China există mai mult de 100 de tipuri de alge marine la scară largă, printre care lipsa unor specii de mare eficiență și a resurselor abundente. Perspectivele dezvoltării și utilizării îngrășămintelor de alge marine sunt largi.

image.png