Acasă > Știri > Conţinut

Efectele și diferențele dintre acidul humic, acidul humic galben și aminoacidul.

May 23, 2018

1. Acid humic


Acidul humic este resturile de plante și animale, în principal prin descompunerea microbiană și transformarea resturilor vegetale și o serie de reacții chimice complexe care formează materie organică. Din perspectiva micro, este compus din grupuri aromatice și o varietate de grupe funcționale de polimeri organici, este compus în principal din elemente de carbon, hidrogen, oxigen, azot și sulf, este un tip de compuși aromatici fenolici și compuși azotați de tip policondensat multivalent. Funcția sa este o activitate fiziologică bună și absorbție, complexare, schimb și așa mai departe. Este distribuită pe scară largă în cărbune de categorie mică, deșeuri animale, îngrășăminte organice, sol, sedimente de apă, reziduuri de animale și plante.

Vom vedea că solul negru, datorită conținutului de acid humic, a cărbunelui la un nivel scăzut, cum ar fi cărbunele, lignitul, conținutul de acid humic în turbă în cea mai mare (30% 80%), urmat de conținutul organic de compost este de 5% %. Fiecare oxidare artificială, cum ar fi tratamentul cu aer, ozon sau acid azotic, poate forma regenerarea acidului humic.

Conform solubilității și clasificării culorii în soluție, ea poate fi împărțită în trei grupe: în primul rând, partea care este solubilă în acetonă sau etanol se numește acid de culoare brună; În al doilea rând, insolubil în acetonă se numește putregai negru; În al treilea rând, partea care este solubilă în apă sau acid diluat se numește putregai galben.

Este utilizat în agricultură ca aditiv alimentar, aditivi pentru îngrășăminte de rădăcină și rădăcină, agent de îngrășare a solului, regulator de creștere a plantelor, compus îngrășământ foliar, agent anti-răcește, agent rezistent la secetă, sinergie pentru îngrășăminte compuse etc. cu azot și fosfor, are rolul de a spori eficiența, de a îmbunătăți solul, de a stimula creșterea culturilor și de a îmbunătăți calitatea produselor agricole. Magneziu humat, zinc humate, acid humic și uree au fost găsite a avea un efect bun în suplimentarea deficitului de sol de magneziu, de zinc și deficit de fier în pomi fructiferi. Combinația dintre acidul humic și erbicid, atrazina și alte pesticide pot îmbunătăți eficacitatea și pot inhiba detoxifierea. Humatul de sodiu este eficient pentru tratamentul putregaiului de măr.


2. Acid Fulvic


Sensul general este reglementarea creșterii plantelor, poate promova creșterea plantelor este un control adecvat al deschiderii stomatale a frunzei de cultură, reduce transpirația, împotriva secetei are un efect important, poate îmbunătăți capacitatea artei, crește producția și îmbunătăți calitatea, obiectul principal de aplicare pentru grâu , porumb, cartofi dulci, porumb, orez, bumbac, arahide, rapiță, tutun, viermi de mătase, pepeni și fructe, legume etc. Poate fi amestecat cu unele pesticide non-alcaline, și adesea efect sinergie.


3. Aminoacizi


Aminoacizii au trei roluri în creșterea plantelor: în primul rând, sursa suplimentară de nutriție cu azot organic; În al doilea rând, agentul de chelatare a ionilor metalici. Aminoacizii au funcția de ion metalic de chelatare, ușor de plantat în cantitatea necesară de elemente și oligoelemente (fierul de magneziu, magneziu, zinc, cupru, molibden, bor, etc.) la instalație pentru a transporta corpul, pentru a îmbunătăți utilizarea plantelor o varietate de substanțe nutritive; În al treilea rând, prepararea de promovare a enzimelor. Aminoacizii sunt promotori și catalizatori pentru sinteza enzimelor în plante, care joacă un rol important în metabolismul plantelor. Cu toate acestea, aminoacizii sunt ușor asimilați / descompuși de bacterii în sol, deci nu trebuie utilizați ca îngrășăminte de bază în sol. În schimb, se face în îngrășăminte pe suprafața frunzelor, care este pulverizată pe frunze pentru a permite plantelor să absoarbă aminoacizii și alte elemente direct prin frunze.