Acasă > Știri > Conţinut

Cherry preferă îngrășăminte organice sau îngrășăminte compuse?

May 30, 2018

image.png

Îngrășămintele organice conțin o mulțime de materiale biologice, reziduuri de animale și plante, deșeuri, deșeuri, cum ar fi aplicarea gunoiului organic nu numai că oferă o nutriție cuprinzătoare pentru culturi, efectul de îngrășământ lung, poate crește și actualiza materia organică a solului, , îmbunătățirea proprietăților fizice și chimice ale solului și a activității biologice.

Îngrășămintele pe bază de îngrășăminte sunt îngrășăminte chimice anorganice, de obicei cu conținut ridicat, obținute prin sinteză fizică sau chimică. Este foarte important să se echilibreze fertilizarea, să se îmbunătățească utilizarea îngrășămintelor și să se promoveze un randament ridicat și un randament stabil al culturilor.

Când vine vorba de cele două îngrășăminte, sugestia noastră este să folosim mai multe îngrășăminte organice. Deoarece starea de limitare a îngrășământului compus este mai mare decât cea a îngrășămintelor organice. Raporturile sale nutritive sunt întotdeauna fixe, iar tipurile, cantitățile și proporțiile de nutrienți necesare diferitelor soluri și culturi variază. Înainte de utilizare, măsurarea solului trebuie efectuată pentru a înțelege textura și starea nutrițională a solului în câmp. În plus, trebuie combinat cu îngrășăminte unitare pentru a obține rezultate mai bune. De fapt, aceste două îngrășăminte pot fi utilizate împreună, îngrășămintele compuse și îngrășămintele organice pot fi aplicate împreună pentru a îmbunătăți eficiența îngrășămintelor și rata de utilizare a nutrienților. Aplicarea îngrășămintelor organice nu numai că îmbunătățește solul și că activează microorganismele benefice din sol, ci și economisește energie și reduce poluarea mediului. Aplicarea unor îngrășăminte bioorganice nu numai că poate evita procesul complicat de producție a îngrășămintelor organice tradiționale, ci și că oferă solului un număr mare de microorganisme benefice pentru a activa substanțele nutritive din sol și pentru a reduce bariera culturilor continue. O doză normală nu rănește rădăcinile plantei. Cu toate acestea, prea multă îngrășăminte organică va arde rădăcinile. Îngrășămintele organice au fost fermentate pentru o lungă perioadă de timp, iar conținutul de săruri anorganice în ele nu a fost scăzut. Prin urmare, dacă se aplică mai multe fertilizări, concentrația de ioni din rădăcini va fi cu siguranță prea mare, iar arderea rădăcinilor va avea loc. Dar nu există arsuri de plante.

1. Efectul îngrășământ al îngrășămintelor organice este stabil și ușor, iar schimbarea solubilității solului este relativ lentă, ceea ce nu va duce la moartea deshidratării plantelor.

2. Îngrășămintele organice sunt prelucrate prin fermentare la temperaturi înalte și îmbătrânite și aplicate pe sol, spre deosebire de gunoiul de fermă neprocesat, vor fi greați și fermentați, iar rădăcinile plantelor putrezi vor putrezi.

image.png


Dacă suma este prea mare?

1. Ventilația trebuie întărită pentru a evita răspândirea poluării aerului. Amoniacul produs de îngrășămintele organice în procesul de îmbătrânire nu va fi eliberat, ceea ce va distruge cu ușurință legumele. Prin urmare, atunci când apare fenomenul de răsaduri de fumat, numărul și timpul de ventilație ar trebui să crească, astfel încât gazul de amoniac din magazie să poată fi descărcat din magazie în timp pentru a evita poluarea aerului.

2. Creșterea îngroșării rădăcinilor de îngrășăminte cu apă menține produsele funcționale de mulci, atât pentru a reduce efectele îngrășămintelor organice fără putregai asupra cauzei rădăcinii, cât și îngrășămintele de îngrășăminte bio-bacteriene inhibă infecția cu rădăcină.