Acasă > Știri > Conţinut

Orhard Soil Organic Matter Enhancing Pathway

Jul 18, 2018


Materia organică din sol se referă la toate tipurile de compuși organici care conțin carbon în sol în diferite forme. Acesta include diferite produse de diferite etape de descompunere și de sinteză a reziduurilor animale, vegetale și microbiene în sol. Materia organică din sol conține toate substanțele nutritive necesare creșterii plantelor, mineralizarea materiei organice, eliberată în mod constant pentru plante și microbi, în același timp eliberarea activităților microbiene necesare pentru energie și îmbunătățirea stabilității particulelor solului prin modificarea proprietăților termice ale solului, influențarea capacității de schimb a cationilor solului și a altor funcții și, în cele din urmă, afectează fizica și chimia solului. Materia organică a solului este un indice important al fertilității solului în livadă. Materia organică a solului poate fi direct către creșterea pomilor fructiferi oferă o cantitate considerabilă de elemente nutritive și substanțe active fiziologice, este strâns legată de randamentul fructelor, de calitatea fructelor, de randamentul ridicat și de producția stabilă și de calitatea livurii, condițiile de bază ale producției de fructe . Prin urmare, este cheia îmbunătățirii fertilității solului în livadă pentru a crește conținutul de materie organică a solului.


image.png


Modalități de îmbunătățire a materiei organice din sol:

Aplicarea științifică a îngrășămintelor organice, a suprafețelor de livezi, a plantării livezilor, a plantării livezilor și a gazonului natural reprezintă măsuri eficiente pentru îmbunătățirea materiei organice din sol.

1) aplică îngrășăminte organice

Creșterea îngrășămintelor organice în livezi este o măsură importantă pentru îmbunătățirea materiei organice din sol, fertilizarea solului și îmbunătățirea calității solului în livezi. Aplicarea îngrășămintelor organice poate crește semnificativ conținutul materiei organice din sol, iar creșterea materiei organice este direct legată de cantitatea de aplicare. Există multe tipuri de surse de îngrășăminte organice, în special îngrășăminte umane și animale, reziduuri de plante, diferite tipuri de îngrășăminte pe bază de tort, compost, compost, gunoi de grajd, gunoi de grajd, îngrășământ verde și alte îngrășăminte agricole și îngrășăminte organice pe bază de mărfuri. Odată cu creșterea numărului de îngrășăminte, au fost crescute substanțele organice din sol, azotul total, fosforul total și fosforul disponibil și conținutul de potasiu disponibil, azotul din soluția alcalină în sol a fost într-o stare relativ stabilă, iar îngrășămintele chimice hidroliza alcalină a solului tendință de scădere de la an la an.

2) gunoi de pomi fructiferi

Este, de asemenea, o măsură importantă de a îmbunătăți materia organică din sol pentru a reveni la fructe în livadă după un anumit tratament. În cazul în care arborele de pomi fructiferi acoperă direct sub un copac care transportă bolile și dăunătorii sursei poate dăuna livadei, se pot colecta gunoi pentru compostare, coroziune la temperaturi ridicate după sterilizare, apoi se aplică la livadă.

3) acoperirea livada

Suprapunerea cu suprafețe de grâu este de a utiliza paie de cultură, buruieni în livadă, ramuri moarte și frunze de pomi fructiferi ca materiale de acoperire. Frunzele de buruieni și rădăcină uscată, cum ar fi cosit iarba după comuna sunt distribuite în principal în stratul de sol de 0 ~ 20 cm, în degradarea solului, transformarea, formarea de humus, poate face ca conținutul de materie organică a solului să crească.

4) iarbă de livezi

Plantarea iarba de iarbă este cea mai economică și mai eficientă modalitate de a îmbunătăți materia organică din sol, născută din rădăcinile de iarbă și frunze reziduale mult în livadă, iar în degradarea solului, transformarea materiei organice din sol a crescut. Ambele ierburi artificiale și naturale pot crește conținutul de materie organică în sol cu 2,4% ~ 57,5%. Rezultatele acestui studiu au fost recunoscute pe scară largă că furajele de livezi, în special furajele de leguminoase, reprezintă o modalitate eficientă de fertilizare a solului. Îngrășământul verde pe bază de îngrășământ are caracteristici de creștere rapidă, randament ridicat, nutriție cuprinzătoare, conținut redus de fibre brute, valoare ridicată de utilizare, ușor de putrezire, livrare în timp util a îngrășămintelor.

5) stabilirea livezilor ecologice

Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a îmbunătăți materia organică din sol pentru a stabili livezi ecologice cu iarbă în orășenești și păsări de curte adecvate.


image.png


Vizualizarea materiei organice din sol a livezii este scăzută în China, aratul organic de îngrășăminte este insuficient, lipsa sursei de îngrășăminte organice, lipsa forței de muncă și conștiința științifică de gestionare, întărirea cultivatorilor de fructe creșterea investițiilor în livada ecologică, stabilirea sursei de îngrășăminte ecologică, plantarea de iarba, acordă o mare importanță pentru speciile de iarbă de livezi prin utilizarea, consolidarea cercetării de sistem compus, iarba de fructe este de a îmbunătăți status quo-ul de degradare a fertilității livada, de a îmbunătăți calitatea fructelor, modalitate eficientă de a promova utilizarea durabilă a livada sănătate.