Acasă > Știri > Conţinut

Casa flori frecvent utilizat ingrasaminte organice

Aug 08, 2018


Îngrăşăminte organice este foarte bun pentru creşterea şi dezvoltarea de flori si pomi. În plus faţă fiind descompus de microorganisme şi lansat de substanţe nutritive să fie absorbite de radacini, poate îmbunătăţi, de asemenea, structura solului, creștere apei de menţinere şi îngrăşăminte păstrarea şi permeabilitate a solului. Există multe tipuri de îngrășăminte organice, care pot fi împărţite în îngrășăminte organice animale si plante ingrasaminte.

image.png

Principalele ingrasaminte organice sunt introduse după cum urmează:

În primul rând, gunoi de grajd: bălegar de animale domestice, amestecat cu restul furaje sau hrana pentru animale. Există mult azot, dar, de asemenea, unele fosfor şi potasiu.

Al doilea, de pui şi raţă bălegar: pui şi alte bălegar de păsări este principala sursă de îngrăşământ, fosfat, potrivite pentru toate tipurile de flori, mai ales pentru vizionarea de fructe flori.

Al treilea, cenusa de plante: se va usca filiala buruieni, cum ar fi ars cenuşă, care conţin mai mult potasiu, este principala sursă de potasă. Este un îngrăşământ alcaline.

Al patrulea, arahide bran sau arahide tort: mai mult azot, dar conţine, de asemenea, fosfor şi potasiu. Curată şi sanitare decât fecalele animalelor.


Făina de oase este una dintre principalele surse de fosfat îngrăşământ.

Familia de grădinărit, în special în oraşe, de multe ori face unele grădinari simt în imposibilitatea de a obţine îngrăşământ organic. De fapt, atâta timp cât atenţia este de multe ori în timp util de colectare, poate produce îngrăşăminte organice. În cazul în care legume frunze, coji de fasole, coaja pepene galben poate fi pus în interiorul altarului de borcan, adăugaţi acoperi pecetea, după 2 ~ 3 luni ferment se descompune, fie foarte bun îngrăşământ. Deteriorate de soia, alune şi alte gătite, precum şi măruntaiele de peşte, oase de peşte, etc., in rezervorul de adăugat apă după fermentare şi descompunere, poate deveni, de asemenea, eficiente, non-low conţinut de azot, fosfor şi potasiu ingrasaminte organice de calitate. Asiguraţi-vă că să reţineţi că numai atunci când este copt poate fi folosit.