Acasă > Știri > Conţinut

Fertilizarea este mai eficientă decât pesticidele

Apr 28, 2019

image


China se confruntă cu o creștere rapidă a rezistenței organismelor dăunătoare, iar experții solicită consecințele "lipsei de medicamente" dacă situația continuă. Prin urmare, trebuie să reducem dependența de pesticide în producția zilnică. În plus față de înlocuirea medicamentelor chimice cu pesticide biologice, există o altă metodă sigură și eficientă disponibilă.


Fertiliza!


Îngrășământul de fertilizator de potasiu - îngrășământ humat dulce poate îmbunătăți rezistența la stres a culturilor și poate inhiba apariția diferitelor boli ale culturilor și a insectelor. Cenușa de plante este cel mai frecvent utilizat îngrășământ de potasiu în combaterea dăunătorilor. Dacă se utilizează cenușă de plante de 10 kilograme la apă 50 kilograme, după ce se scufundă 24 de ore, filtrul are pulverizare filtrat, poate ucide afidele pe cultură eficient. Pentru pomi fructiferi cu putregai radacina, mai intai sapa solul radacinilor, scoateti coaja de radacina, apoi putin aer si apoi fiecare planta este ingropata cu 2,5-5 kg de cenusa de plante, dupa 1-2 luni, copacul bolnav poate trimite noi rădăcini.


Îngrășămintele organice - îngrășămintele organice pot suplimenta materia organică din sol, pot reproduce microorganismele benefice, pot inhiba bacteriile patogene din sol, pot îmbunătăți solul, ajusta echilibrul acido-bazic, pentru a face mediul solului mai potrivit pentru creșterea legumelor, apariția bolilor și a dăunătorilor de insecte.


Ingrasamantul bioorganic - noul îngrășământ bioorganic de pe piață are acum funcția de "integrare a medicamentelor și îngrășămintelor" și a adăugat bacteriile de microorganisme pentru combaterea dăunătorilor, cum ar fi îngrășământul biologic cu adăugarea de liliac și spori purpuri pentru control a nematodului nodului rădăcină și a îngrășământului biologic cu adăugarea de metarhiziu metarhiziu verde pentru controlul gruparilor.


Utilizarea rațională a îngrășămintelor organice și a îngrășămintelor bioorganice nu este numai economică, sigură și eficientă în prevenirea și combaterea bolilor de cultură și a dăunătorilor insectelor, ci are și caracteristicile funcției de fertilizare, care nu dăunează inamicilor naturali și nu poluează mediul.Email: info@agronaturetech.com