Acasă > Știri > Conţinut

Cinci greşeli în fructe copac fertilizare

Nov 08, 2018

1) mai aproape de fertilizare la faţa locului este la copac, mai bine.

Mulţi fermieri de fructe cred că fertilizarea este departe de copac, rădăcină de absorbţie este slabă, şi utilizarea nutritive nu este disponibil, astfel încât fertilizarea este foarte aproape de copac. Unele sunt mai putin de jumatate de metru la gat de rădăcină, şi chiar şi scoată rădăcina de coloana vertebrală. Ca urmare, fenomenul arderea rădăcinilor vătămate apare adesea, şi efectul este adesea contraproductivă.


2) mai bine.

Unii fermieri de fructe nu decide cantitatea deîngrăşământaplicarea pe baza tipului de îngrăşământ, puterea de copac potenţiale, dimensiunea corpului copac, valoarea de randament şi condiţiile de fertilitatea solului. Rezultatul este un dezechilibru între cerere şi ofertă de nutrienti in organism copac, arderea rădăcină copac mort în heavy, cresterea boli si insecte, dezechilibrul între creşterea de nutriţie şi reproducerea în lumină, şi doar arborele lung , cu puţin sau deloc rezultate.


3) fertilizare timp de ocupat.

Unele fructe nu se bazează pe fructe copaci fertilizarea perioada de îngrăşământ, dar în funcţie de munca ocupat fertilizarea inactiv, "îngrăşământ copacii au nici un gol, idle îngrăşământ copaci nu trebuie să", ar trebui să primăvară îngrăşământ verii fertilizare, fertilizare Trebuie să se încadreze fertilizarea în timpul iernii, ar trebui să fie după ce înainte de ingrasaminte de flori în îngrăşământ, fructe după grăsime în grăsime, după ce a pierdut cel mai bun îngrăşământ, pomi fructiferi, la o reducere creşte foarte mult randament.


4) tipul de fertilizare este determinat la vor.

Livada toamna bază îngrăşăminte şi toamna domeniul grâu semănat fertilizarea conflictului, mulţi fermieri de fructe va folosi ingrasaminte să înlocuiţi îngrăşământ bază la voinţă sau paie de cultură nu descompuse pentru a înlocui gunoiul de grajd și gunoiul de grajd alte ferma, şi aşa mai departe.


5) grele sol sol lumina fertiliza.

Mulţi fermieri de fructe sunt obişnuiţi cu metrou fertilizare, şi ei au puţin sau nici o înţelegere a efectului de aplicarea îngrăşămintelor pe teren, şi anume, frunze de pulverizare, conducând la boli fiziologice grave, cum ar fi boala de frunze galben, lobular boala, boala cultivate pentru fruct, şi începutul defoliere boala.


image


În cazul în care este cel mai bun loc pentru a fertiliza pomii fructiferi?


1. aplica ingrasaminte pomi fructiferi. Mai întâi de toate, ar trebui să ştie că pomi fructiferi sunt completate în principal de rădăcină firele de păr din rădăcină de sistem.


2 ingrasaminte aplicate fructe copaci ar trebui să fie în principal la marginea proiecţiei coronamentului sau o distanţă mică de trunchi de copac, nu prea aproape de trunchi de copac, deoarece trunchiul de copac este o rădăcină groasă cu mai puţin fin rădăcinile şi firele de păr de root , care nu este propice pentru absorbţia de îngrăşământ.


3. următoarele principii ar trebui să fie stăpânite în profunzime pentru aplicarea îngrăşămintelor în pomi fructiferi: pomi fructiferi cu rădăcină adâncă de distribuţie trebuie să se aplice în adâncime corespunzătoare, în timp ce opuse ar trebui aplicate în profunzime superficială; Îngrăşământ organic se descompune încet, dar perioada de îngrăşământ de aprovizionare este mai lung, poate fi aplicată profund, mobilitatea îngrăşământ este mare, poate fi aplicată superficial; În cazul în care pomii fructiferi adânc rădăcină, cum ar fi pear copac, se aplică îngrăşăminte organice, adâncimea trebuie să fie de 40-60 cm şi fructe de rădăcină superficială copaci cum ar fi prun se aplică îngrăşăminte organice, adâncimea trebuie 30-40 cm. După fertilizare, aplica noua membrana de lipide pentru a îmbunătăţi efectul de îngrăşământ.


4. aplica ingrasaminte pomi fructiferi, care pot fi aplicate la sigilate sau dens plantate livezi cu aplicarea superficial între rânduri şi plante, preferabil cu puţin sau deloc daune mari rădăcini, astfel încât să complet exercita efectul de îngrăşământ, îmbunătăţi utilizarea rata de îngrăşăminte, şi pentru a atinge scopul de creşterea randamentului şi a veniturilor.WWW.agronaturetech.com

e-mail: info@agronaturetech.com