Acasă > Știri > Conţinut

O intelegere profunda a gunoiului de grajd organice

Sep 19, 2018

Carbon necesare plantelor este sa absoarba dioxidul de carbon din atmosferă, pentru a oferi nutrienti prin fotosinteza, şi să facă principalele componente chimice ale corpului (lignină, carbohidrati, proteine, etc), mai degrabă decât să furnizeze carbon prin îngrășăminte artificiale. Prin urmare, elementul de carbon în orice materie organică nu poate înlocui sau suplimenta carbonul atmosferic de dioxid de carbon (C). Deci acidul Îngrăşămînte din clei vegetal conţine carbon, dar nu "îngrăşământ de carbon."


Conform reglementărilor administraţiei Chinei îngrăşământ înregistrare, Îngrăşămînte din clei vegetal acid este unul dintre indicatorii de tehnică de înregistrare de îngrăşământ, în timp ce "carbon" nu este inclus în indicatori tehnici de îngrăşământ. Înţelegerea Îngrăşămînte din clei vegetal acid vine de la sol, Îngrăşămînte din clei vegetal acid este materialul "de bază" a fertilităţii solului. Cu toate acestea, într-un sens strict, acid Îngrăşămînte din clei vegetal nu este un nutrient, dar o substanţă funcţională, care combină elemente nutritive, îmbunătăţeşte eficienţa, stabilizează nutrienţi, construieşte în mod eficient "Sol ingrasaminte armonie" şi coordonează cuprinzător plante fiziologice activităţi.


Prin urmare, ştiinţa trebuie să fie respectate. Carbon (C) necesară pentru creşterea normală şi dezvoltarea de plante în principal provine din dioxid de carbon în atmosferă, şi o cantitate mică de carbon provine din carbon organic solubil în apă (inclusiv Îngrăşămînte din clei vegetal de carbon acid) furnizate de sol.