Acasă > Știri > Conţinut

Cum acționează plantele cu acțiune acidă fulvic

Oct 26, 2018


Acidul Fulvic este un fel de peliculă solubilă în apă din material pulverulent. Este un regulator de creștere a plantelor, care conține diferite substanțe nutritive necesare culturilor și materiilor organice bogate, care pot crește direct materia organică a solului. Principalele obiecte de aplicare sunt grâul, porumbul, cartofii dulci, mei, orez, bumbac, arahide, viol, tutun, viermă de mătase, pepene galben și fructe, legume etc.

 

Un studiu privind efectul acidului fulvic asupra creșterii, randamentului și proprietăților fotosintetice ale tomatelor arată că, în stadiul de răsad, pulverizarea acidului fulvic la etapa de răsaduri crește în mare măsură greutatea proaspătă și uscată a răsadului, crește conținutul de substanță uscată și raportul dintre coroana rădăcinii și lungimea rădăcinii și înălțimea răsadurilor de roșii este mărită. A fost îmbunătățită eficiența utilizării apei de la o singură frunză de roșii. Prin urmare, lichidul acidului fulvic, prin pulverizarea foliară, poate reduce gradul de deschidere a stomelor la frunze pentru a acționa ca rezistență la secetă. De asemenea, poate îmbunătăți conținutul de clorofilă și poate avea un efect bun asupra sistemului rădăcină. Este important să se stimuleze și să se reglementeze creșterea culturilor și să se îmbunătățească capacitatea culturilor de a rezista la frig, boli și mediu. Irigarea pe termen lung poate elimina compactarea solului cauzată de aplicarea îngrășămintelor. Rata de germinare poate fi îmbunătățită în sămânța de înmuiere, iar rădăcina și banda pot promova dezvoltarea rădăcinilor.


FulPlus (pulbere cu acid fulvic)

spec:

image


Acid lichid lichid

spec:

image


image


Dezvoltarea fertilizării organice a acidului fulvic, care stabilește cercul virtuos al industriei și agriculturii, realizează domeniul fertilizării fine a paielor, evită dezavantajele posibilității ca paiele să fie direct sau peste câmp, bolile și dăunătorii de insecte, emisiile de gaze cu efect de seră etc., și oferă soluția soluției lanțului industrial de randament, creștere a îngrășămintelor, reducerea dublă chimică, îmbunătățirea solului și siguranța agricolă în circulația ecologică.www.agronaturetech.com

email: info@agronaturetech.com