Acasă > Știri > Conţinut

Cum se aplică îngrășământ organic

May 11, 2018


blob.png

Îngrășămintele organice organice sunt aplicate pe scară largă în lume, în timp ce unele țări aplică 45% ~ 60% și America 50%. Cantitatea de îngrășământ organic din China reprezintă numai 25% din cantitatea totală de îngrășământ, dintre care numai 1% ~ 2% este produsă în fabrică. În prezent, numărul total de întreprinderi bio-îngrășăminte a depășit 850, iar producția anuală este de aproximativ 8,5 milioane de tone. În ultimii ani, piața biologică a îngrășămintelor din China va crește cu o rată de 5% anual, jucând un rol important în producția agricolă și promovând dezvoltarea agriculturii.

blob.png

Cum să utilizați îngrășăminte organice


1) Adăugați îngrășăminte organice, reduceți îngrășămintele

Nutrienții cuprinzători de aprovizionare necesari pentru creșterea plantelor: conținutul de nutrienți din îngrășăminte este mare, efectul îngrășământului este rapid, dar durata scurgerilor, nutrienții unici, îngrășămintele organice, dimpotrivă, un amestec de îngrășăminte organice și îngrășăminte chimice se pot completa unul cu celălalt nevoile nutrienților culturii pentru sezonul cu.


2) Conservarea nutrienților, reducerea pierderilor și îmbunătățirea absorbției culturilor de nutrienți

Solubilitatea chimică a îngrășămintelor este mare, ceea ce determină o presiune osmotică ridicată asupra solului după aplicare, ceea ce afectează absorbția nutrienților și a apei și crește șansele de pierdere a nutrienților. Dacă este combinată cu îngrășăminte organice, aceasta poate să elimine acest dezavantaj și să promoveze absorbția nutrienților și a apei.


3) Reglarea efectivă a solului și îmbunătățirea structurii solului.

Solurile alcaline au un singur îngrășământ chimic acid. După ce amoniacul este absorbit de plante, acidul rămas este combinat cu acidul produs de ionii de hidrogen din sol, ceea ce poate duce la creșterea acidității și agravarea solului. Dacă se combină cu îngrășăminte organice, poate îmbunătăți capacitatea tampon a solului, ajustează efectiv valoarea pH, astfel încât aciditatea solului să nu crească.


4) Accelerarea formării agregatelor de sol și îmbunătățirea proprietăților fizice și chimice ale solului.

Analiza organică - anorganică este un indice important al fertilității solului în conținutul său, cu atât mai bine sunt proprietățile fizice ale solului, solul este fertil, conservarea solului, apa, capacitatea de fertilizare mai puternică, cu cât performanța ventilației este mai bună, cu atât mai favorabilă creșterii rădăcinii.