Acasă > Știri > Conţinut

Cum să se uite la tendinţa de dezvoltare şi perspectiva de îngrăşământ Organic?

Sep 28, 2018


Îngrăşământ, ca o parte importantă a producției agricole, afectează dezvoltarea agriculturii, numai determină, de asemenea, beneficiile aduse de dezvoltare a vieţii cotidiene a oamenilor. În procesul folosind ingrasaminte chimice, acesta aduce avantajul remarcabil agricultura, dar, de asemenea, provoacă anumite poluarea mediului.


Ce ar trebui să fie tendinţă viitoare de dezvoltare îngrăşământ? Este în valoare de vedere perspectiva sa de dezvoltare.


image.png


Pentru a rezolva problema producţiei de cereale şi furaje oamenii, China este promovarea în mod activ dezvoltarea industriei de îngrăşământ. Prin studiul sistemului avansate de productie tehnologie si agrochimice serviciu întreprinderilor străine îngrăşământ, o serie de avansate de stat, public-privat şi întreprinderile private îngrăşăminte au crescut şi promovat dezvoltarea Chinei industria de îngrăşăminte. Cu toate acestea, cu modernizarea consumului privat şi promovarea a ofertei de reformă structurală în agricultură, noile cerințe au fost puse înainte pentru cereale, care nu mai este doar de ieşire dar mai de calitate. Prin urmare, dezvoltarea industriei îngrăşămintelor a atins noi oportunităţi şi provocări.


În prezent, model de industria Chinei îngrăşământ este în continuă expansiune, nemaifiind ingrasamant singur, îngrăşământ de azot, ingrasaminte de potasiu, fosfat îngrăşăminte, îngrăşăminte micronutrienţi, compus tuc, îngrăşământ organic şi alte diverse Ingrasaminte apar. Schimbări în producţia agricolă instrumente au dat noi opţiuni pentru îngrăşăminte.Ingrasaminte solubile de apă, Foliari si alte ingrasaminte noua categorie din punct de creştere. Eliminarea întreprinderilor cu tehnologie înapoi şi poluarea gravă a determinat, de asemenea, pentru a transforma şi de a dezvolta noi şi eficiente de ingrasaminte, cum ar fi compus tuc, controlat de presă îngrăşământ, îngrăşăminte biologice, ingrasamant solubil în apă şi îngrăşăminte foliare.


Pe de altă parte, cu îmbunătăţirea oamenilor cerinţele mediului de viaţă cotidiană, creşte cererea pentru legume şi fructe, şi siguranţa alimentară devine mai important. Întreprinderile tradiţionale îngrăşământ nu s-au adaptat la dezvoltarea de The Times. Noua generaţie deîngrăşământ cu eliberare lentă, ingrasaminte solubile în apă, foliari, îngrăşăminte compuse microbiene, îngrăşământ compus organic, Îngrăşămînte din clei vegetal ingrasaminte acide, etc. joacă un rol important în dezvoltarea agriculturii viitoare.


www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com