Acasă > Știri > Conţinut

Acid humic în producție

Jun 06, 2017

Acidul humic este adesea folosit doar ca componentă principală a materiei organice din sol în producția de fructe, iar majoritatea producătorilor de fructe nu au suficiente cunoștințe și cercetări privind natura, funcția și aplicarea lor. Acidul humic Prin urmare, în conformitate cu rezultatele cercetării din China a industriei acide humic industrie la domiciliu și în străinătate, în combinație cu producția de fructe și fertilitatea copac fructe, aplicarea acidului humic în producția de fructe este rezumat după cum urmează:

Acidul humic (acidul humic, prescurtat ha), acidul humic, considerat în mod obișnuit un grup de compuși care conțin o structură aromatică care este similară cu cea a unei substanțe acide amorfe. Acidul humic este dinamic, resturile de plante (în special resturile vegetale) prin descompunerea și sinteza microbiană și geochimică a unei clase de polimeri macromolecule naturale organice, în principal prin carbon, hidrogen, oxigen, azot, fosfor, sulf și alte elemente. o cantitate mică de calciu, magneziu, fier, siliciu și alte elemente. Structura moleculară este foarte complexă, cu nuclei aromatici ca corp principal, cu o varietate de grupări funcționale, în principal hidroxil, hidroxil fenolic, chinonă, alcool hidroxil, carbon bazat pe carbon, metoxi etc. Acizii humici sunt deseori denumiți acizii humici și acidul fulvic.

Acidul humic este o substanță pulbere maro-neagră, acidul humic ușor solubil în solvenți organici polari puternici, alcalini și etilici cu două amine. Acidul fulvic poate fi dizolvat în apă și în orice solvenți organici, cum ar fi soluția acidă, alcalină și etanol. Acidul humic are caracteristicile chimiei coloidale, activitatea de suprafață, aciditatea slabă și grupările funcționale acide, schimbul de ioni, chelarea complexării, redox, stabilitatea chimică a acidului humic, fotodegradarea, modificarea chimică și activitatea biologică.


Substanțele humice sunt utilizate pe scară largă în sol, cărbune, apă și alte medii naturale. Acidul humic natural poate fi împărțit în acid humic din sol, acid humic, acid humic și așa mai departe în câmpul de existență. Deoarece acidul humic are o funcție specială, acesta joacă un rol unic în controlul nisipului, ameliorarea solului, tratarea apelor uzate urbane, construcția agricolă ecologică, producția de produse agricole verzi, medicina și dezvoltarea produselor de sănătate. Acidul humic Concentrația substanțelor humice din mediul înconjurător are un efect protector asupra sănătății biologice și umane, dar are și anumiți factori de toxicitate și factori patogeni și trebuie utilizat rațional. În prezent, principalele produse dezvoltate în industria fructelor sunt îngrășămintele, pesticidele, absorbantul de apă și așa mai departe.

Pesticidele cu pesticide pe cale hibridă au devenit punctul central al publicului în ceea ce privește siguranța fructelor și siguranța mediului, deci este urgent să se dezvolte pesticide verzi cu eficiență ridicată, toxicitate redusă, siguranță și economie în pomi fructiferi. Pesticidele cu acid humic sunt complexe de pesticide compuse din acid humic și pesticide care au caracteristicile duale ale acidului humic și ale pesticidului și reprezintă un fel de pesticid nou de pomi fructiferi verzi Compușii de acid huminic sunt un fel de material cu o suprafață internă mare și adsorbție puternică. Pesticidele chimice au funcții de eliberare lentă și sinergie, reduc toxicitatea, stabilizează adsorbția și reduc dozajul.


Acidul acidului humic Agentul de reținere este materia primă de bază a acidului humic. Agentul de reținere a apei din humic, care a fost dezvoltat prin copolimerizarea grefei, a fost de câte ori și de 120 de ori mai mare decât în ​​serul normal și pur și a avut un efect evident al utilizării durabile a secetei și a creșterii apei.