Acasă > Știri > Conţinut

Acid humic chimic

Aug 10, 2017

Acidul humic este resturile animalelor și plantelor, acidul humic în principal resturile de plante, prin descompunerea și transformarea microorganismelor, acidul humic, precum și o serie de procese complexe ale reacțiilor chimice ale Pământului și acumularea unei clase de substanțe organice . Este compus din grupa aromatică și numeroasele sale grupuri funcționale de acizi organici, cu activitate fiziologică bună și absorbție, complexare, Schimb de Acid Humic și alte funcții. Elementele principale ale acidului humic constau în carbon, hidrogen, oxigen, azot și sulf, care este un fel de compus aromatic fenolic polivinvent și compus azotat.

Este distribuit pe scară largă în cărbune de calitate inferioară, sol, sedimente de apă, gunoi de grajd, reziduuri de plante și animale, etc. Solul pe care îl vedem adesea este înnegrit, este cel mai mare conținut de acid humic (30 ~ 80%) în cărbune de calitate inferioară (cărbune încălzit, lignit, turbă), urmat de compost organic (aproximativ 5 ~ 20%), deoarece conține acid humic (solul cu acid humic mai puțin galben). Regenerarea acidului humic poate fi formată prin oxidare artificială (de exemplu, prin aer, ozon sau acid azotic).

Conform solubilității și clasificării culorii în solvenți, Acidul Humic poate fi împărțit în trei componente: ① solubil în acetonă sau etanol se numește acid humic brun; ② insolubil în acetonă se numește acid humic negru; partea de ③ solubilă în apă sau acid diluat se numește acid fulvic utilizat în agricultură ca aditiv pentru îngrășăminte nutritive, înrădăcinare și aditiv puternic de îngrășăminte pentru rădăcini, agent de ameliorare a solului, regulator de creștere a plantelor pentru acidul humic, agent compozit pentru îngrășăminte foliare, - agent de rezistent, agent de fertilizare sinergist, și așa mai departe, cu azot, fosfor, potasiu și alte elemente de îngrășământ cu acid humic, Acid humic cu eficiență îngrășământ, sol îmbunătățit, Stimularea creșterii culturilor, îmbunătățirea calității produselor agricole și a altor funcții . Acidul humic zinc, acidul humic zinc, acidul uric de fier uric are un efect bun asupra deficienței de magneziu a solului, deficitului de zinc al porumbului și deficitului de fier din pomul fructifer, care poate îmbunătăți eficacitatea și inhiba reziduurile și acidul humic sodiu este eficient în tratamentul boală de putregai de măr.

Regulatorii de creștere a frecvenței plantelor, care promovează dezvoltarea plantelor în particular, pot controla în mod corespunzător deschiderea stomatelor Leaf, pot reduce transpirația și pot juca un rol important în rezistența la secetă, pot îmbunătăți rezistența, pot crește producția și pot îmbunătăți calitatea, Acidul humic principalele aplicații ale grâului, porumb cu acid huminic, cartofi dulci, mei, orez, bumbac, arahide, rapiță, tutun, dud, fructe, legume etc. și unele dintre pesticidele nealcaline amestecate și adesea sinergice sinergetice.

Ioni cu un conținut redus de clor în îngrășăminte pe bază de sulf, acidul humic standardul național este mai mic de 3% și conține un număr mare de elemente de sulf, poate îmbunătăți efectiv simptomele deficitului de sulf din sol; clor pe bază de îngrășământ compus conține un număr mare de elemente de clor, care are efecte adverse asupra unor culturi. Ureea de uree (n-amidă de azot) în sol prin secreția microbiană a solului a efectului urează, hidroliza în carbonat de amoniu sau bicarbonat de amoniu atunci când apa este adecvată, cu cât temperatura este mai mare, cu cât hidroliza este transmisă mai repede la carbonatul de amoniu, eficiența îngrășământului este, cu cât este mai rapid, carbonatul de amoniu al acidului humic este foarte instabil. Prin urmare, atunci când se aplică îngrășământul compus, solul trebuie acoperit pentru a preveni pierderea de azot.

Conținutul de ioni de clor în îngrășământul pe bază de sulf este foarte scăzut, ionii de clor sunt îndepărtați în timpul procesului de producție, iar ionii de clor nu sunt îndepărtați în procesul de producție, acidul humic care este dăunător pentru culturile care împiedică clorul. Prin urmare, produsul conține un număr mare de elemente de clor; în procesul de producție, urina topită de uree sau urina topită a încălzirii cu uree solidă este preparată în suspensie cu clorură de potasiu sau sulfat de potasiu.