Acasă > Știri > Conţinut

Acțiunea humică directă

Nov 02, 2017

Acidul humic este un amestec natural de macromolecule organice. Există pe scară largă în natură, proporția acidului humic din sol este cea mai mare, acidul humic din sol este un amestec complex pe chimia fizică a greutății moleculare eterogene este mai dispersat, amestecul fiind realizat din greutate moleculară mare, galben-negru, amorf , gelul, cu grăsime și aromatatea polielectrolitei organice, nu poate fi exprimat într-o singură formulă structurală chimică.

De unde vine acidul humic

1. Acidul humic de sol se naște cu un amestec de compus special de compus organic molecular care se formează sub acțiunea microorganismelor.

2. Acidul humic al cărbunelui este un amestec al unui grup de compuși organici moleculați mari formați prin procesul de descompunere și conversie a microorganismelor și chimie geologică pe termen lung.

Funcția și funcția structurii acidului humic

1, structura,

Acidul humic este un fel de acid slab organic organic, care constă din trei părți: acidul humic galben, acidul humic negru și acidul huminic brun.

2. Compoziția elementului

Cărbune acid humic și acid humic în materie organică a solului cu structură și proprietăți similare ale acidului humic de elemente principale carbon, hidrogen, oxigen și o cantitate mică de azot și sulf, în plus, există o varietate de grupe funcționale.

3. Rolul acidului humic

În materia organică a solului, acidul humic este cel mai des întâlnit. Acidul humic în calitatea corozivă este corpul principal și sarea combinată cu ionii metalici. Acidul humic este cea mai activă și mai eficientă parte a materiei organice.

(1) efectul direct al acidului humic

Promovarea creșterii plantelor și a randamentului culturilor.

(2) acțiunea indirectă

Acțiune fizică

A. îmbunătățirea structurii solului. B. Cracarea solului și controlul eroziunii. C. Creșterea capacității de menținere a apei din sol și îmbunătățirea rezistenței la frig. D. face ca solul să fie întunecat și benefic pentru absorbția energiei solare. Chimie. A. ajustați pH-ul solului. B. îmbunătățirea și optimizarea absorbției de plante a nutrienților și a apei. C. Creșteți capacitatea tamponului de sol. D. În condiții alcaline, este un agent natural de chelare (cu chelare de ioni metalici, perioada de promovare este absorbită de plante). E. bogate în materie organică și minerale necesare creșterii plantelor. F. îmbunătățirea solubilității îngrășămintelor organice și reducerea pierderii de îngrășăminte. G. Transformați elementele nutritive într-o stare ușor absorbită de plante. H. poate consolida plantele cu privire la absorbția de azot, poate reduce fixarea fosforului, poate introduce în elementele NPK, cum ar fi depozitarea cutiei de protecție a solului în sol și poate accelera procesul de elemente nutritive în plantă, îmbunătățește efectul aplicației de îngrășământ anorganic, să zicem așa, acidul humic este un element de nutriție al plantelor și "rezerve" substanțe active fiziologice.

bioaction

A. stimularea creșterii și reproducerii microorganismelor benefice din sol. B. îmbunătățirea rezistenței plantelor naturale la boli și a rezistenței la insecte.

Tipurile și proprietățile acidului humic sunt utilizate în mod obișnuit

În prezent, acidul humic utilizat în îngrășăminte este împărțit în acid lignit humic, în atmosferă de cărbune, acid humic și turbă (acid humic).

1, acidul lignit humic este a doua etapă în procesul de cărbune (stâncă) al produsului, în stadiul bituminoasă nu a inclus acidul humic, conținutul de lignit de acid humic în 1-85% frecvent, apariția lignitului este maro, câteva în negru, pot fi împărțite după gradul de adâncime

(1) lignitul solului: gradul de cărbune este relativ superficial, conținutul de carbon este scăzut, conținutul de acid humic este mai mare, în general, mai mult de 40%.

(2) lignit luminos: gradul de cărbune este mai adânc, conținutul de carbon este mai mare, conținutul de acid humic este mai mic, în general de 1-10%.

(3) lignit dens: între (1) și (2), conținutul mediu de acid humic poate ajunge la aproximativ 30%.

2. Acidul humic al cărbunelui este cunoscut sub numele de cărbune. Abordarea generală sau expunerea la suprafața lignitului, a cărbunelui bituminos, antracit, prin aer, soare, ploaie și zăpadă, vânt, nisip, înghețare și alte infiltrații de intemperii și produse formate. Acidul humic produs prin acest proces este acidul humic al cărbunelui învechit, cunoscut și ca regenerarea naturală a acidului humic. În atmosfera cărbunelui, conținutul de acid humic fluctuează foarte mult și poate varia de la 5 la 80%.

3. Turbă (turbă, gazon etc.) acid humic

Turba este etapa inițială a cărbunelui, denumită și turbă, iar conținutul de acid humic în turba din China este de 20-40%. Substanța organică din turbă este compusă din deșeuri de plante descompuse și acid humic. Conținutul de acid humic în turba din China este de 20-40%.