Acasă > Știri > Conţinut

Acid humic evaporat de apă

Sep 22, 2017

Dacă solul este doar nisip mic și apă, atunci nisipul este ușor de dezintegrat. Acidul humic este adezivul care nu dezintegrează nisipul. Dacă se injectează apă în nisip, Acidul Humic crește temperatura, apa se evaporă rapid; sau apa se va scurge rapid. Cu toate acestea, dacă acidul humic este adăugat la nisip și apă, evaporarea apei este redusă pe de o parte și, pe de altă parte, reduce pierderea de umiditate, în special moleculele de apă care sunt profund compatibile cu acidul humic. Dacă aceeași cantitate de amestec de nisip și acid humic, acidul humic, amestecul nu poate absorbi mai multă apă și apa nu este ușor de pierdut. Acidul humic poate face ca solul să formeze o anumită forță de susținere, să susțină creșterea culturilor. Deci, acidul humic este agentul de reținere a apei din sol.

Acidul humic are o capacitate puternică de chelare pentru a chela aproape toate substanțele nutritive necesare creșterii plantelor. De exemplu, în sol există mulți ioni de carbonat. Ioniile de calciu necesare pentru creșterea plantelor sunt ușor atrase de ionii carbonați Formarea carbonatului de calciu, a acidului humic, dar dacă există o situație cu acid humic nu este aceeași, acidul humic cu Acid Humic va fi puternic blocat de ioni de calciu pentru a preveni ionii de carbonat în contactul, deci ionii de calciu nu vor fi fixați, ionii de calciu liber vor fi absorbția plantelor, creșterea calciului necesar pentru creșterea plantelor. În mod similar, există alți nutrienți, cum ar fi magneziu, zinc.

În ultimii ani, utilizarea excesivă a îngrășămintelor agricole, solul nu este acidificarea este salinizarea. Acid să se bazeze pe alcalii pentru a neutraliza, alcaline să se bazeze pe acid la condiționare. În experimentele chimice, există o clasă de substanțe numite "tampon pH", acidul humic tampon atât natura acidului, cât și natura bazei. Atunci când acidul adăugat la tampon, tamponul pentru a-și juca propriile alcaline și impactul acidului, astfel încât gradul de acidificare devine foarte lent. Acidul humic este un astfel de tampon. De fapt, substanțele cu acid humic din solul acid au o performanță bună, acidul humic, cheia fiind faptul că poate chela ioni toxici de aluminiu. Datele experimentale arată că conținutul de aluminiu în soluri alcaline în exces, acidul humic poate fi învelit în ioni de aluminiu, astfel încât contactul cu aluminiul și plantele, acidul humic din același motiv există metale grele cum ar fi plumbul și cadmiul, acidul humic, Deveniți un antidot de sol.