Acasă > Știri > Conţinut

Acțiunea Humic Acid Fertilizer este mai semnificativă

Oct 19, 2017

Ingrasamintele cu acid humic sunt potrivite pentru toate tipurile de sol, acidul humic, dar în condiții de sol diferite, efectul de randament este diferit. Testul de testare a demonstrat:

① lipsa de materie organică în câmpul de steril și scăzut de randament, acidul humic aplicarea creșterii randamentului acidului humic; sol fertil în îngrășăminte cu randament ridicat cu privire la aplicarea îngrășământului cu acid humic, dar, de asemenea, creșterea randamentului, dar rata este relativ sărac sol pietros.

② Structura săraci de nisip, sol salin, acid sol roșu sol sol humic fertilizator, efectul de randament este deosebit de evident.

(3) Conținutul nutritiv al solului a avut un efect deosebit asupra randamentului de îngrășământ cu acid humic. Rezultatele au arătat că randamentul acidului humic de amoniu a fost mai mare decât cel al acidului humic, acidul humic, iar efectul acidului humic și fosforului asupra solului a fost scăzut. Dezechilibrul grav al solului, a solului sau a solului este mai stabil pe sol, iar efectul îngrășământului este mai semnificativ.

④ acid umed, îngrășământ cu humic acid, îngrășământ cu humic acid poate absorbi apa, pentru a îmbunătăți starea respirabilă, apariția culturilor, rădăcină păr favorabil; uscat și uscat, acid humic, îngrășământ acid humic Acid humic poate absorbi apă, apă, menține umiditatea solului, reduce evaporarea și sporește rezistența la secetă. Trebuie remarcat faptul că îngrășământul cu acid humic este îngrășământ cu apă hi, acid humic acid humic sol uscat cu irigare, efectul va fi mai bun.

În primul rând, îngrășământul cu acid humic este selectat în conformitate cu metoda de aplicare. Dacă este folosit ca Chong Shi, prin irigare prin picurare sau prin pulverizare foliar, se recomandă folosirea humatului de potasiu, a humatului de amoniu sau a fulvei de potasiu, a fenvaleratului de amoniu. Dacă se utilizează ca o aplicație de îngrășământ de bază, acidul humic se recomandă să se aleagă amoniac acid humic sau azotat de amoniu humat și alte îngrășăminte, aplicația trebuie să acorde atenție îngropării în sol, deoarece acidul amonic de amoniu și bicarbonatul de amoniu este produsul combinație, ușor de volatilizat, spray Shi sau frunze. În plus, nu administrați humat de sodiu în soluri cu pH ridicat (soluție salină).

În al doilea rând, în funcție de preferințele culturilor și nodurile de creștere, alegeți îngrășământul cu acid humic. Pentru pomi fructiferi, accentul pus pe fertilizarea în căderile de îngrășăminte, îngrășământul de potasiu cu Acid Humic, concentrarea pe îngrășăminte pe bază de azot, germinarea și diferențierea concentrării asupra îngrășămintelor fosfatice și a îngrășământului de potasiu asupra perioadei de expansiune a fructelor va trebui să se concentreze pe îngrășăminte pe bază de azot, îngrășământ de potasiu, îngrășământ de calciu și micro-îngrășământ. În plus, dar și cu preferințele de fertilizare a culturilor. De exemplu, pomi fructiferi, legume de vinete, tutun, trestie de zahăr etc. sunt culturi de potasiu, cea mai bună aplicare a îngrășământului humat de potasiu.

În cele din urmă, îngrășămintele cu acid humic sunt selectate pe baza categoriei de culturi și a costului. Acid humic Hranic acid humic în funcție de tipul și cantitatea de nutrienți sunt împărțite în îngrășăminte element de acid humic, îngrășământ cu compusul humic (îngrășământ mixt), îngrășământ organic cu acid humic, îngrășământ organic compus organic anorganic, îngrășământ fericit cu elemente humice.

Pentru arborii de legume și pomi fructiferi, acidul humic puteți alege îngrășământul organic cu acid humic, îngrășământ organic - acid anorganic sau urme de acid humic în îngrășământ, aceste îngrășăminte, utilizarea acidului humic, în materia organică poate ajunge la 20% la 45%, poate îmbunătăți în mod eficient gustul și culoarea culturilor.