Acasă > Știri > Conţinut

Acidul humic are un efect bun

Jul 12, 2017

Ingrasamintele cu acid humic sunt potrivite pentru toate tipurile de sol, acidul humic, dar în condiții de sol diferite, efectul de randament este diferit.

Testul de testare a demonstrat:

① lipsa de materie organică în câmpul de steril și scăzut de producție, acidul humic aplicarea creșterii randamentului de îngrășăminte cu acid humic; Hemic acid sol fertil în îngrășăminte cu randament ridicat cu privire la aplicarea îngrășământului cu acid humic poate crește, de asemenea, producția, dar mărimea solului sare relativ sărac

② Structura săraci de nisip, acid humic sol salin, sol acid roșu sol humic acid îngrășământ, efectul de randament este deosebit de evident.

③ Conținutul nutritiv al solului a avut un efect deosebit asupra randamentului de îngrășământ cu acid humic. Acidul humic Rezultatele au arătat că randamentul acidului humic de amoniu a fost mai mare decât cel al acidului humic, acidul humic și efectul acidului humic asupra solului a fost scăzut. Dezechilibrul grav al solului, al acidului humic sau al solului fix cu acțiune rapidă este mai puternic, iar efectul îngrășământului este mai semnificativ.

④ acid umed, îngrășământ cu acid humic poate absorbi apa, acidul humic îmbunătăți starea respirabilă, apariția culturilor, rădăcina părului favorabilă; uscat și uscat, acid humic, îngrășământ cu humic acid poate absorbi apa, acid humic Acid, Menținerea umidității solului, reducerea evaporării și sporirea rezistenței la secetă. Acid humic Trebuie menționat faptul că îngrășământul cu acid humic este îngrășământ cu apă hi, sol uscat cu irigare, Acid humic, efectul va fi mai bun.

În primul rând, îngrășământul cu acid humic este selectat în conformitate cu metoda de aplicare. Dacă se utilizează ca Chong Shi, irigarea prin picurare sau pulverizarea foliară, se recomandă utilizarea humatului de potasiu, humatului de amoniu cu acid humic sau fulvatului de potasiu, fenvaleratului de amoniu. Dacă se utilizează ca o aplicație de îngrășământ de bază, Acid humic se recomandă să se aleagă amoniu acid humic sau azotat de amoniu humate și alte îngrășăminte, aplicația ar trebui să acorde atenție îngropării în sol, deoarece acidul humic amonic acid humic și bicarbonat de amoniu este produsul combinația, Acidul humic usor de volatilizat, spray Shi sau frunze. În plus, nu aplicați humat de sodiu în soluri cu pH ridicat (soluție salină).

În al doilea rând, acidul humic în funcție de preferințele culturilor și nodurile de creștere aleg îngrășăminte cu acid humic. La pomi fructiferi, de exemplu, accentul pus pe fertilizarea în toamna îngrășămintelor, fertilizarea cu potasiu, fertilizarea pe bază de acid humic se bazează pe îngrășămintele cu azot, germinația acidului humic și diferențierea concentrației asupra îngrășămintelor fosfatice și a îngrășământului de potasiu, trebuie să se concentreze asupra îngrășămintelor azotate, a potasiului, a calciului cu acid humic și a micro-îngrășămintelor. În plus, dar și cu preferințele de fertilizare a culturilor. De exemplu, pomi fructiferi, legume de vinete cu acid humic, tutun, trestie de zahăr etc. Acidul humic sunt culturi de potasiu, acidul humic, cea mai bună aplicare a îngrășământului humat de potasiu.

În cele din urmă, îngrășămintele cu acid humic sunt selectate pe baza categoriei de culturi și a costului. Humic îngrășământ acide, în funcție de tipul și cantitatea de nutrienți împărțite în îngrășăminte element de acid humic, îngrășământ compus humic acid (amestecat), îngrășământ organic humic acid, acid humic acid humic organic - îngrășământ compus anorganic,

Pentru plantații de legume și fructe, acidul humic puteți alege îngrășământ organic humic acid, acid humic organic - îngrășământ anorganic compus sau îngrășământ fericit de acid humic, aceste îngrășăminte, Acidul humic utilizarea acidului humic, În materia organică poate ajunge la 20% la 45%, acidul humic poate îmbunătăți în mod eficient gustul și culoarea culturilor. Dacă se utilizează ca spray pulverizat sau cu frunze, acidul humic se recomandă să se aleagă îngrășăminte solubile în apă cu conținut de acid humic sau acid fulvic, deși prețul îngrășământului este mai mare, acidul humic, dar acidul humic rapid și eficient și, prin urmare, valoarea mai mare a culturilor economice. Deși acidul humic poate fi folosit în întreaga perioadă de creștere a culturilor, dar din motive economice, după transplantarea culturilor, înainte de floare, se umflă, se transformă cele patru perioade cheie ale impulsului 1 ~ 2 ori, perioada de expansiune și culoarea combinată cu efectul de pulverizare va fi mai bine