Acasă > Știri > Conţinut

Compozitia de Acid Humic

Jul 03, 2017

Acidul humic (acidul humic, HA abreviat) este în general considerat a fi un grup de structuri aromatice, natura amestecului de substanțe acide amorfe similare. Acidul humic este un fel de polimer natural macromolecular natural care este descompus și sintetizat prin microorganisme și prin acțiunea geochimică. Acid humic Este compus în principal din carbon, hidrogen, oxigen, azot, fosfor, sulf și alte elemente. Compoziția, în plus, conține, de asemenea, o cantitate mică de calciu, magneziu, fier, siliciu și alte elemente. Structura moleculară este foarte complexă, cu miezul aromatic ca corp principal, cu o varietate de grupe funcționale, în principal hidroxil, hidroxil fenolic, chinonă cu acid humic, hidroxil alcoolic, carbon non-chinonă, metoxi și așa mai departe. Acidul humic este adesea denumit acid humic, include, de asemenea, acidul fulvic (acidul fonetic fonetic).

Acidul humic este pudră de culoare maro-negru, acidul humic solubil în alcaline puternice și etilendiamină și alți solvenți organici polari care conțin azot. Fulvic acid solubil în apă și orice soluție alcalină, acidă și etanol și alți solvenți organici. Acidul humic are caracteristicile chimiei coloidale, a activității suprafeței, a acidității slabe și a grupărilor funcționale acide, schimbarea de ioni, chelarea complexă, redox, stabilitatea chimică, fotodegradarea acidului humic, modificarea chimică și altele.

Acizii humici se găsesc pe scară largă în sol, cărbune, apă și alte medii naturale. Acidul natural humic poate fi împărțit în acid humic din sol, acid humic de cărbune, acid humic în apă și așa mai departe. Acidul humic Deoarece acidul humic are o funcție specială, în controlul nisipului, îmbunătățirea solului, tratarea apelor uzate urbane, construcția agriculturii ecologice, producția agricolă verde, dezvoltarea produselor de droguri și de îngrijire a sănătății și, astfel, joacă un rol unic. Acizii huminici în mediul înconjurător sunt sănătatea biologică și umană din efectul protector, acidul humic, dar există anumiți factori de toxicitate și patogeni, trebuie să fie folosiți rațional. În prezent, în industria fructelor pentru a dezvolta principalele produse sunt îngrășăminte, pesticide, agent de reținere a apei.

Cu industria de îngrășăminte la nivel mondial, în special modernizarea nevoilor industriei îngrășămintelor, acidul humic ca o materie primă organică importantă și îngrășământ verde, Acidul humic își dezvoltă din ce în ce mai multă atenție industria fructelor. În prezent, circulația pe piață a îngrășământului cu acid humic legat de două categorii solide, lichide.

Acidul îngrășământ cu acid hicic poate crește culturile economice cu 15-30%, în timp ce îmbunătățirea semnificativă a calității produselor agricole. Reduceți conținutul anumitor metale grele, nitrați, nitriți, pesticide reziduale și alte substanțe nocive. Aplicarea fructelor de îngrășământ cu acid humic, Acidul humic poate îmbunătăți rata de calitate a fructelor, conținutul de solide fructibile solubile poate fi mărit cu 1-2%, culoarea grea este bună, aromă puternică, fructul acidului humic un mare. Acidul humic ca îngrășământ pentru pomi fructiferi are în principal următoarele funcții:

① creșterea nutriției solului. Acidul humic în sol prin adsorbția, complexarea, chelarea, schimbul de ioni și alte efecte sau indirect prin activare sau astfel încât enzimele solului, capacitatea de îmbogățire a nutrienților cu Acid Humic, pot proteja și depozita substanțele nutritive. Ea joacă un rol important în formarea surselor de azot, fixarea azotului în atmosferă, promovarea dizolvării fosforului și potasiului insolubil, reducerea pierderii diferitelor elemente nutritive și promovarea formării componentelor anorganice în diferite roci sau minerale. Se dizolvă treptat.

② îmbunătățirea structurii fizice a solului. Acidul humic Proprietățile gelifiante ale acidului humic determină ca particulele de sol să se lege una de alta pentru a forma agregate stabile, care promovează formarea agregatelor solului. Acidul humic poate îmbunătăți culoarea solului, conduce la absorbția radiației solare pentru a îmbunătăți temperatura solului.

③ îmbunătățirea conținutului de umiditate a solului. Acidul humic Acidul humic poate crește capacitatea de menținere a apei din sol de 5 până la 10 ori.

④ sol îmbunătățit. Structura acidului humic este un sistem slab acid - alcalin, aciditatea și alcalinitatea solului are capacitatea de a ajusta și de a tampona, dar și de a îmbunătăți capacitatea de schimb a cationilor solului, de a reduce conținutul de sare din sol.

⑤ promovarea activității microbiene a solului. Acidul humic Pentru activitățile microbilor din sol pentru a furniza sursa principală de energie, îmbunătățirea grupurilor microbiene din sol, adecvate pentru creșterea și reproducerea bacteriilor benefice.

⑥ reduce poluarea solului. Acidul humic Poluanții solului cu tampon, atenuare. Acidul humic Care poate inhiba activitatea bacteriilor nitrificatoare și a bacteriilor denitrificatoare în sol și reduce conversia azotului de amoniu la azotul de azot. Și formarea unei cantități mici de metale grele în sol este dificil de a conține chelați macromoleculari, reducând poluarea cu metale grele.