Acasă > Știri > Conţinut

Acidul humic Reface solul

Sep 04, 2017

Recuperarea solului se referă la utilizarea de metode fizice, chimice și biologice pentru a transfera, absorbi, degrada și transforma contaminanții din sol, pentru a reduce concentrația acestora la un nivel acceptabil sau pentru a transforma contaminanții toxici și nocivi în substanțe inofensive. În industria de reparații sol, tehnologia existentă de reparații sol la mai mult de 100 de tipuri de tehnologii utilizate în mod obișnuit are mai mult de 10 tipuri, pot fi împărțite în fizice, chimice și biologice trei metode.

În principiu, principiile tehnice ale remedierii contaminate a solului pot include:

(1) modificarea prezenței poluanților în sol sau combinația cu solul, reducerea migrației în mediu și a biodisponibilității;

(2) reducerea concentrației de substanțe nocive în sol.

În procesul de control al poluării solului, îmbunătățirea solului, acidul humic prezintă un efect mai bun și mai bun.

De ce este acidul humic?

Acidul humic este o substanță organică macromoleculară răspândită în natură.

Acidul humic este o ramură vegetală și animală, în special resturile de plante, prin descompunerea și transformarea microorganismelor, precum și o serie de procese geochimice cauzate și acumulate o clasă de materie organică. Unele dintre procesele de fermentare din industria modernă pot produce, de asemenea, acid humic.

Rezervele de materii prime pentru acidul huminic pot fi împărțite în două categorii: cărbune și substanțe necalcanice.

Printre acestea se numără în principal turba, lignitul și cărbunele rănite; printre acestea, conținutul de acid humic de 10-80%.

Rezervele de cărbune ale Chinei sunt foarte bogate, potrivit informațiilor, există 5 miliarde de tone de turbă, lignit 126,5 milioane de tone, cărbune învechit nu există încă date statistice.

Acestea din urmă includ solul, apa, ciupercile și alte substanțe care nu sunt din cărbune, cum ar fi fenolii, chinonele, carbohidrații și alte substanțe, ele sunt bio-fermentarea, oxidarea sau sinteza pot produce substanțe humice, cum ar fi piața acum, .

Acidul humic este componenta principală a humusului, structura chimică este complexă, conține carboxil, fenol, cetonă, hidroxil fenolic și alte grupări funcționale active ale amestecului, structura specială a acidului humic și proprietățile fizice și chimice ale deciziei sale în restaurarea ecologică Despre rolul important.

Cum acidul humic fixează solul

Acidul humic pe solurile contaminate cu "metale grele și poluante organice toxice" include în principal: acidul humic pe precipitații de metale grele și de adsorbție a materiei organice; redox; și acidul humic pot promova microorganismele solului în degradarea poluanților organici.