Acasă > Știri > Conţinut

Acidul humic Cel mai bun efect

Aug 02, 2017

În primul rând, îngrășământul cu acid humic este selectat în conformitate cu metoda de aplicare. Dacă se utilizează ca impuls, irigare prin picurare sau pulverizare foliar, se recomandă utilizarea humatului de potasiu, humatului acidului humic amoniu sau acidului fulvic, fenvaleratului de amoniu. Dacă se utilizează ca o aplicație de îngrășăminte de bază, acidul humic se recomandă să se aleagă amoniu acid humic sau azotat de amoniu humat și alte îngrășăminte, aplicația trebuie să acorde atenție îngropării în sol, deoarece acidul amonic de amoniu și bicarbonatul de amoniu este un produs al combinație, Acid humic ușor de volatilizat, Shi sau spray de frunze. În plus, nu administrați humat de sodiu în soluri cu pH ridicat (soluție salină).

În al doilea rând, în funcție de preferințele culturilor și nodurile de creștere, alegeți îngrășământul cu acid humic. La pomi fructiferi, de exemplu, accentul pus pe fertilizare în toamna îngrășămintelor, îngrășământ de potasiu, fertilizarea cu Humic Acid de primăvară se concentrează pe îngrășământ azotat, diferențierea germinării se concentrează pe îngrășăminte fosfat și îngrășământ de potasiu, pentru perioada de extindere a fructelor va trebui să se concentreze asupra azotului îngrășământ, îngrășământ de potasiu cu acid humic, îngrășământ de calciu și micro-îngrășământ. În plus, dar și cu preferințele de fertilizare a culturilor. De exemplu, pomi fructiferi, legume de vinete, tutun, trestie de zahăr etc. sunt culturi de potasiu, Acidul Humic este cea mai bună aplicare a îngrășământului humat de potasiu.

În cele din urmă, îngrășămintele cu acid humic sunt selectate pe baza categoriei de culturi și a costului. Acid humic Hranic acid humic în funcție de tipul și cantitatea de nutrienți sunt împărțite în îngrășăminte cu element humic, amestec de acid humic (îngrășământ mixt), îngrășământ organic cu acid humic, îngrășământ organic - acid anhidru, îngrășământ anhidric.

Pentru plantații de legume și pomi fructiferi, puteți alege îngrășământ organic cu acid humic, acid humic organic - îngrășământ anorganic compus sau elemente de acid humic în îngrășământ, Acid humic aceste îngrășăminte, utilizarea acidului humic, În materia organică poate ajunge la 20% la 45%, poate îmbunătăți în mod eficient gustul și culoarea culturilor. Dacă se utilizează ca spray pulverizat sau în frunziș, se recomandă să se aleagă îngrășăminte solubile în apă acidă humică sau acid fulvic, deși prețurile mai mari ale acestor îngrășăminte sunt rapide, eficiente și, prin urmare, folosite pentru o valoare mai mare a culturilor economice. Deși acidul humic poate fi utilizat în întreaga perioadă de creștere a culturii, acidul humic, dar din motive economice, după transplantul de plante, înainte de flori, se umflă, culoarea se transformă în patru perioade cheie ale fiecărui impuls 1 ~ 2 ori, umflarea și culoarea combinată cu efectul de pulverizare va fi mai bine.

Din Compania de Materia Medica a dinastiei Ming, "Wu Jin San" din materialul "Wu Jin San", materialul humic a fost aplicatia umana a fost de 400 de ani de istorie, in tara a fost gasit acidul humic si extras dintr-un 220 de ani. . În prezent, lumea a publicat o aplicare directă sau indirectă a substanțelor cu acid humic în 70 de categorii, deoarece materiile prime organice au fost utilizate pe scară largă în agricultură, silvicultură, zootehnie, vânătoare, pescuit, petrol, chimie, materiale de construcții, industria ușoară, Protecția mediului acide Multe domenii. În prezent, principalele produse pentru producția agricolă sunt: ​​acidul fulvic organic - îngrășământ anorganic și acidul fulvic ca materii prime ale îngrășământului pentru îngrășăminte Kamei bonus, Jinli, profit, hormoni de plante, modificări ale solului acidului humic, agenți de secetă, agenți.

Acidul humic este un fel de materie organică naturală. Este un produs al plantei vechi care descompune și sintetizează microorganismele. Are aciditate slabă, absorbție a apei, coloid cu acid humic, adsorbție, schimb ionic, complexare, redox și activitate fiziologică. Aștepta. În funcție de mărimea și solubilitatea greutății moleculare a acidului humic, împărțită în acid fulvic, acidul clorhidric și acidul fulvic negru. Acidul humic Acidul fulvic este caracterizat prin greutatea sa moleculară mică, grupe acide, solubile în acizi, alcalii și apă, ușor de a fi caracteristici de absorbție a plantelor, utilizate pe scară largă în producția agricolă. Acidul fulvic biochimic este purificat după fermentarea completă a acidului fulvic, care pe lângă faptul că conține acid fulvic, acidul humic, dar conține de asemenea 17 tipuri de aminoacizi, proteine, acizi nucleici, vitamine, zaharuri, o varietate de enzime, o varietate de elemente micronutrienti .

Acidul humic este un medicament tradițional chinezesc, acidul humic, rolul celor mai puțin puternice, cu toate că efectul rapid, dar în cea mai mare parte lent, atenuarea principală a condiționării plantelor, lăsând echilibrul yin și yang, pentru a obține tratamentul bolilor și pentru a îmbunătăți vitalitatea plantelor și imunitatea