Acasă > Știri > Conţinut

Acidul humic Formarea structurii

Oct 27, 2017

Utilizarea principală a produselor cu acid humic în agricultură

1, poate promova diviziunea celulara si cresterea pentru a stimula cultura pentru a se inradacina, Acidul Humic poate fi folosit ca pulbere naturala de inrosire, poate fi folosit si pentru pansament de seminte si pentru utilizarea radacina dip.

2, poate îmbunătăți foarte mult conținutul de zahăr din culturi, astfel încât culturile cu capacitate anti-umezirea de a preveni putregaiul, putregaiul radicular, reduce dăunătorii și bolile, reduc rezistența la deschiderea stomatală a frunzei plantei, acidul humic reduce transpirația frunzei, astfel încât corpul de apă să pentru a îmbunătăți situația, este un agent puternic natural de rezistență la secetă.

3, pentru a îmbunătăți structura solului, pentru a promova formarea structurii agregate a solului, pentru a accelera descompunerea transformării materiei organice, în special pentru utilizarea unică pe termen lung a îngrășămintelor chimice, reparația mașinilor cu acid humic, terenul arabil cauzat de efectul semnificativ de îmbunătățire a solului.

4, neutralizează pH-ul solului, pentru a reconcilia valoarea pH-ului solului, acidul humic crește oligoelementele de la rădăcină la frunze sau alte părți ale funcționării numărului de metabolism accelerat al absorbției primare a produsului, îmbunătățind astfel calitatea produselor agricole .

1, liant brichetat. Adăugați o cantitate mică de grâu bun, distribuția bună a acului humic, astfel încât brichetul să aibă suficientă rezistență și stabilitate la cald și la rece.

2, aditivi ceramici. Poate îmbunătăți rezistența ceramică a bilelor de aproximativ 80%, indicele de plasticitate de 40% sau mai mult, poate crește nămolul, fluxul de glazură de șlam mai mare de 50%, este un gelant bun, acidul humic pentru a îmbunătăți corpul verde de flori albastre și capacitatea de absorbție a glazurii

3, ajutoare pentru forarea petrolului. Poate îmbunătăți lubrifierea peretelui, acidul humic, efectul de blocare anti-colaps este semnificativ.

4, pot fi folosite ca hrană pentru animale, aditivi medicali, detergenți pentru cazan și stabilizator de calitate a apei.

Acidul humic este un amestec de compuși macromoleculari organici naturali. Pe scară largă în natură, proporția acidului humic din sol este cea mai mare, solul humic din sol este un amestec fizic-chimic complex eterogen de greutate moleculară este polidispers, amestecul este natural, acid humic cu greutate moleculară mare, galben-negru, amorf, coloidal, compoziția polielectrolitică organică, grasă și aromatică, nu poate utiliza o singură structură chimică care să fie.

1, întregul proces de alimentare verde, sistemul de control al calității tehnologiei, întregul a ajuns la UE, Statele Unite, Japonia și alte țări dezvoltate, standardele de calitate și siguranță a alimentelor, a fost în standardele internaționale, dar cum să producă verde și în condiții de siguranță alimentația, problema fundamentală constă în modul de depășire și de prevenire a problemei poluării solului Din perspectiva fertilizării, trebuie să aderăm la combinația de îngrășăminte organice și anorganice, acidul humic, utilizarea fertilizantului cu acid humic este singura alegere, acid și îngrășământ pot fi combinate pentru a realiza un efect integrat de 1 +1> 2.

2, un număr mare de studii au arătat că acidul humic este un prieten de îngrășăminte anorganice, îngrășământul azotat este agentul cu eliberare lentă și stabilizatorul, agentul huminic de fertilizare fosfat acidul humic, agent de protectie a potasiului, este elementul urmărit de agentul de reglementare și chelatizare, Acidul are un efect semnificativ sinergie asupra îngrășămintelor, este îngrășământul mondial în Everest.

3, viitoarea direcție de dezvoltare a îngrășămintelor cu acid humic sunt: ​​îngrășăminte inteligente, umidă acide, compozite, pe termen lung, granulare și regionale.

Se poate observa că dezvoltarea și aplicarea îngrășămintelor cu acid humic este o perspectivă amplă. Numai îngrășămintele cu acid humic pot fi utilizate pentru a realiza ecologizarea îngrășămintelor agricole pentru a promova și promova producerea și dezvoltarea de produse agricole verzi.