Acasă > Știri > Conţinut

Acidul humic Rolul

Jul 25, 2017

Protecția mediului înconjurător cu acid humic se referă la acidul humic și la pesticide prin legătura ionică, legătura cu hidrogen, transferul de protoni, transferul de electroni, complexarea acidului humic și alte interacțiuni cu calea și generarea unui nou tip de complex de pesticide. Studiul și practica arată că acidul humic și pesticidele, fungicidele, complexul erbicid cu acid humic, pot juca un rol în îmbunătățirea eficacității și reducerea toxicității.

Solubilizarea: acidul humic poate juca rolul agenților tensioactivi, tensiunea de suprafață a sării metalice este mai mică decât tensiunea superficială a apei, pesticidele pot produce un efect semnificativ de dispersie și emulsificare, pot îmbunătăți solubilitatea pesticidelor solubile;

Sinergism: acidul humic poate îmbunătăți absorbția plantelor de pesticide, pesticidele cu Acid Humic și regulatorii de creștere a plantelor pot îmbunătăți activitatea biologică, pot îmbunătăți în mod semnificativ eficacitatea pesticidelor;

Efectul de eliberare susținută: acidul humic pe rata de descompunere a pesticidelor are un efect inhibitor semnificativ, acidul humic și cu cât este mai mare cantitatea de acid humic, cu atât viteza este mai lentă;

Efecte toxice: acidul humic poate pasiviza activitățile acelor enzime toxice pentru pesticide, stimulează activitatea enzimelor de a antagoniza pesticidele, acidul humic atenuează și reduce toxicitatea pesticidelor.

Microbii solului reprezintă unul dintre motivele importante pentru compoziția solului, transformarea materiei organice din sol, circulația nutrienților și substanțele bioactive importante - enzimele în procesul de activitate a plantelor. Acidul humic poate promova activitățile microbilor din sol, acidul humic crește numărul microbilor din sol și sporește activitatea enzimelor solului etc., a fost confirmat de un număr mare de date de cercetare la domiciliu și în străinătate. Și a fost de acord că aplicarea acidului humic la bacteriile aerobe, actinomicite, acidul humic a determinat creșterea numărului de bacterii de descompunere a fibrelor. Este benefică accelerarea mineralizării materiei organice și promovarea eliberării substanțelor nutritive. Prin urmare, aplicarea de acid humic, poate controla fructele de putregai, Humic Acid frunze galbene, pliante, fusarium wilt.

Odată cu dezvoltarea rapidă a industriei chimice din China, numărul de îngrășăminte chimice de producție și aplicarea de îngrășăminte în creștere, în creștere pe dezvoltarea producției agricole a jucat, fără îndoială, un rol important, dar cu creșterea cantității de îngrășăminte chimice, , utilizarea îngrășămintelor Reducerea ratei și alte probleme, dar, de asemenea, reflectate treptat.

În prezent, rata Chinei de îngrășăminte azotate de 30-50%, rata de utilizare a fosfatului de 10-20%, rata de utilizare a potasului de 50-70%, cum să îmbunătățească utilizarea îngrășămintelor, a devenit lumea acordă o mare importanță subiectului de cercetare. Există multe modalități de îmbunătățire a ratei de utilizare a îngrășămintelor. Acidul humic În prezent, cel mai eficient rezultat este utilizarea aditivilor biologic activi pentru a activa acidul humic, Acidul humic își intensifică activitatea chimică și activitatea biologică, cum ar fi combinația chimică, adsorbția, chelarea, propagarea microbiană și așa mai departe.

Acidul humic conține o varietate de grupe funcționale, Acidul humic activat acid humic, într-o substanță bioactivă foarte eficientă, creșterea culturii și metabolismul fiziologic stimularea in vivo, Acid humic Această caracteristică nu este disponibilă în îngrășămintele generale, o anumită concentrație de înmuiere, rădăcină dip, înmuiată în rădăcini, pulverizarea acidului humic, udare, astfel încât îngrășămintele de bază, etc., pe o varietate de culturi au efect stimulativ evident. Acidul humic Performanță completă în promovarea dezvoltării rădăcinilor, a randamentului culturilor, a factorilor de calitate, a unui impact bun.