Acasă > Știri > Conţinut

Îngrăşămînte din clei vegetal Acid metoda de depozitare

Sep 25, 2017

Îngrăşămînte din clei vegetal acid este un material ecologic utilizat pe scară largă în natură, utilizate pe scară largă în agricultură, silvicultură, zootehnie, petrol, industria chimica, constructii materiale, medicina, sănătate, protecţia mediului şi alte domenii. Mai ales acum, promovarea agriculturii ecologice construcţii, producţia agricolă de poluare-free, verde alimentară, protecţia mediului poluare-free şi aşa mai departe, pentru a face "acid Îngrăşămînte din clei vegetal", foarte apreciat. Se pare că viaţa umană nu poate trăi fără acid Îngrăşămînte din clei vegetal.

Îngrăşămînte din clei vegetal acid este rămâne de plante şi animale, în principal rămâne de plante, prin descompunere si transformare a microorganismelor şi acumularea de o clasă de substanţe organice printr-o serie de procese de procesele geochimice. Aceasta este o sumă eşalonarea, miliarde de tone. Râul şi Lacul, cărbune solului, cea mai mare parte a suprafeţei a urmelor sale. Din cauza existenţei sale pe scară largă, impactul asupra pământului este de asemenea mare, ciclul carbonului, acumularea de minerale migraţiei, fertilitatea solului, echilibrul ecologic si alte aspecte. Cantitatea de acid Îngrăşămînte din clei vegetal conţinute în sol este mai mare, dar continutul este sub 1 %, în medie, şi cantitatea de apa sarata nu este mic, dar concentratia este mai mic. Îngrăşămînte din clei vegetal resursele acide care sunt cele mai promiţătoare, pentru a fi exploatate sunt cărbune low-calorice, cum ar fi cărbune turbă, lignit si intemperii. Printre ei, conținutul de acid Îngrăşămînte din clei vegetal ajunge la 10-80 %. Rezervele de cărbune Chinei sunt foarte bogat. Conform datelor, există 5 de miliarde de tone de turbă, 126,5 de milioane tone de lignit și nici o statistica intemperii cărbune. În acest sens, producerea şi aplicarea acidului Îngrăşămînte din clei vegetal este, de asemenea, unul dintre aspectele legate de industria cărbunelui chimice. Structura de bază a Îngrăşămînte din clei vegetal macromolecule acide este aromatice inel inel de lipide, care au grupe funcționale de carboxil, hidroxil, carbonil, chinonă şi methoxyl.

Supravieţuire status quo-ului

Humus este produs de materialul biologic de moarte, cum ar fi lignina, care poate fi degradată de degradarea microbiene şi nu poate fi degradată în continuare. Sale specifice de performanţă şi structura depinde de condiţiile specifice de o probă dată din sursa de apă sau sol. Cu toate acestea, deşi sursa de humus este diferit, performanţa este foarte asemănătoare. Îngrăşămînte din clei vegetal acid pot fi împărţite în trei părţi principale în sol şi sediment: acid Îngrăşămînte din clei vegetal (HA), fulvici acid (FA) şi humici (HM). HA este solubil în bază, dar insolubil în apă şi acid; FA este solubil în alcaline şi solubile în apă şi acid; HM, este solubil în alcaline diluate, insolubile în apă şi acid. Capacitatea de a imprastia ioni metalici în apă pentru a facilita transferul de elemente nutritive pentru culturile şi să îmbunătăţească structura solului este să conducă la creşterea culturilor. Are funcţie de schimb, adsorbția, complexare şi chelator de ioni metalici; Ca o polyelectrolyte în sistemul dispersive, are funcţia de coagulare, congelare şi dispersie. Îngrăşămînte din clei vegetal molecule de acid au un anumit număr de radicali liberi, care au activităţi fiziologice.

Metodele de producţie

Se poate forma regenerare acidul Îngrăşămînte din clei vegetal prin oxidare artificial (cum ar fi aer, ozon sau tratament acid azotic), cum ar fi acidul azotic Îngrăşămînte din clei vegetal. Metoda de extracţie este de a trata cu acid în primul rând, elimina o parte din mineralele şi apoi extrage cu soluţie diluată alcaline şi acide acidifiere, şi apoi pot fi obţinute precipitarea acidului Îngrăşămînte din clei vegetal. În funcţie de solubilitatea acidului Îngrăşămînte din clei vegetal în solvenți, pot fi împărţite în trei componente: o solubil in acetona sau etanol se numeste acid maro saproic; Partea insolubile de acetonă este numit acid saproic negru; Partea care este solubil în apă sau se diluează acid este numit acid gălbui. Structura de bază a Îngrăşămînte din clei vegetal macromolecule acide este aromatice inel inel de lipide, care au grupe funcționale de carboxil, hidroxil, carbonil, chinonă şi methoxyl. Are funcţie de schimb, adsorbția, complexare şi chelator de ioni metalici; Ca o polyelectrolyte în sistemul dispersive, are funcţia de coagulare, congelare şi dispersie. Îngrăşămînte din clei vegetal molecule de acid au un anumit număr de radicali liberi, care au activităţi fiziologice.

Metoda de depozitare

Utilizaţi un pachet de tambur, curat și uscat 200kg fier galvanizat. Acest produs este umed şi puternic. Acesta trebuie să fie păstrate într-un depozit uscat si aerisit. Este interzis să fie expus la ploaie. Procesul de transport ar trebui să evite coliziunile violente în cazul spargerii. Perioada de garanţie de depozitare este de un an.