Acasă > Știri > Conţinut

Acid humic pentru a juca un rol eficient

May 18, 2017

Acidul humic este o substanță organică mare în natură. În diverse domenii au în aplicare, în procesul de plantare a strugurilor, cu utilizarea îngrășământului, acidul humic are un efect foarte bun.

1. Acizii humici pot avea un efect sinergic asupra îngrășămintelor și, în plus față de efectul de a adăuga îngrășăminte împreună, pot rezolva și îngrășămintele reziduale din sol.


2. Poate îmbunătăți structura agregatelor solului, am șanțuri de aplicare a îngrășămintelor organice, cel mai important rol este de a spori permeabilitatea solului, acidul humic îmbunătățit structura agregatelor solului, acidul humic are și această caracteristică.


3. Creșterea activității microorganismelor benefice, motiv pentru care mulți oameni iubesc să adauge îngrășămintele bacteriene la îngrășămintele de bază, iar acizii humici își pot spori activitatea.


4. Pentru a îmbunătăți solurile saline, acidul humic, formarea multor soluri saline se datorează capilarității particulelor fine în sol și acumulării pe termen lung a sării în îngrășământ. Acidul humic poate promova formarea agregatelor granulare mari și poate reduce capilaritatea pentru a guverna solul alcalin-salin. Efectul acidului humic asupra răsadurilor moarte ale rădăcinilor superficiale în sol salin este evident.


5. Soluri acide îmbunătățite, care pot nu numai să regleze solul salin, ci și să îmbunătățească solurile acide.


Adăugați: Este de remarcat faptul că, după șanțul de struguri, combinat cu tratamentul cu acidul humic, nu numai că poate obține avantajele de mai sus, dar, de asemenea, poate promova recuperarea rădăcină tăiat. Multe întreprinderi sunt acum, de asemenea, în producția de îngrășământ cu compusi cu acid humic, acidul humic, dar bun sau rău, trebuie să corecteze alegerea corectă a produselor.

Termenul "acid humic" este încă o problemă. Oamenii de știință din sol subliniază rolul microbian al procesului de formare, insistând că se numește acid humic. Chimistul cărbunelui, cu evoluția sa principală din plante, se presupune că se numește "acid humic". În prezent, acidul humic în domeniul aplicării în industrie, generalul general "acidul humic".

Deoarece acizii humici nu sunt substanțe pure, ele sunt substanțe de tip și sunt amestecuri complexe. Compoziția sa variază foarte mult de la sursă, plus, în ultimii ani, acidul humic, natura acidului humic din fermentație este încă definită, însă este denumită acidul humic.


Conceptul de acizi humici într-o gamă largă de sensuri este: rămășițele animalelor și plantelor, în special resturile vegetale, prin descompunerea și transformarea microbiană, precum și o serie de procese geochimice cauzate și acumulate de o clasă de substanțe organice.