Acasă > Știri > Conţinut

Acid humic Varietate de specii

Oct 09, 2017

Acizii humici sunt diferiți. Acidul humic natural mineral este în principal reziduuri animale și animale după descompunerea microbiană a formării materiei organice, obișnuită în sol, turbă și cărbune învechit, creșterea rolului plantelor și a ecosistemului solului.

Acidul humic are un rol major în acidul humic, urmat de unele substanțe nutritive mari, oligoelemente, microbiene și alte substanțe nutritive. Structura complexă a acidului humic și caracteristicile sale, în mod natural a decis să îngrășământ cu acid humic este un îngrășământ organic multifuncțional. Dintre acestea, îmbunătățirea proprietăților solului este unul dintre cele mai importante elemente ale acidului humic.

Ameliorarea solului acid și a solului salin

Structura agregată este baza fertilității solului. Aplicarea locală a îngrășămintelor cu acid humic a demonstrat că îngrășămintele cu acid humic pot crește structura agregatelor solului. Potrivit Academiei Chineze de Științe Shenyang test de aplicare ecologice, aplicarea de îngrășăminte de acid humic sol de apă-agregate stabile a crescut cu 10% la 20%; aplicarea de testare a compușilor de îngrășăminte pe bază de acid bio-humic, structura agregată a apei solului, de asemenea, a crescut semnificativ. După utilizarea îngrășămintelor, solul, creșterea puternică a plantelor, rezistența sporită la sol.

Utilizarea principală a produselor cu acid humic în agricultură

1, poate promova diviziunea celulara si cresterea pentru a stimula recoltarea de radacina, poate fi folosita ca o pulbere naturala de inradacinare, poate fi folosita si pentru imbracaminte de seminte si pentru utilizarea radacina dip.

2, poate îmbunătăți considerabil conținutul de zahăr din culturi, astfel încât culturile cu capacitate anti-umezirea de a preveni putregaiul, putrezirea rădăcinilor, reducerea dăunătorilor și a bolilor, reduce puterea de deschidere stomatală a frunzei plantei, reduce transpirația frunzelor, astfel încât corpul de apă să îmbunătățească Situația este un agent natural puternic de rezistență la secetă.

3, îmbunătățirea structurii solului, promovarea formării structurii agregatelor solului, accelerarea descompunerii conversiei materiei organice, în special pentru utilizarea unică pe termen lung a îngrășămintelor chimice, reparația mașinilor, terenul arabil cauzat de un efect semnificativ de ameliorare a solului.

4, neutralizează pH-ul solului, reconciliază valoarea pH-ului solului, mărește oligoelementele de la rădăcină la frunze sau alte părți ale funcționării numărului de metabolism accelerat al absorbției primare a produsului, mărind astfel calitatea produselor agricole.

Produsele cu acid humic sunt principala utilizare în industrie

1, liant brichetat. Adăugați o cantitate mică de grâu bun, o bună distribuție a suprafeței, astfel încât brichetul să aibă suficientă rezistență și stabilitate la cald și la rece.

2, aditivi ceramici. Poate îmbunătăți puterea ceramică billet de aproximativ 80%, indicele de plasticitate de 40% sau mai mult, poate crește noroi, glazura fluxul de pasta de mai mult de 50%, este un gelant bun, pentru a îmbunătăți corpul verde de flori albastre și capacitatea sa de absorbție de glazură

3, ajutoare pentru forarea petrolului. Poate îmbunătăți lubrifierea peretelui, efectul de blocare anti-colaps este semnificativ.

4, pot fi folosite ca hrană pentru animale, aditivi medicali, detergenți pentru cazan și stabilizator de calitate a apei.