Acasă > Știri > Conţinut

Acidul humic utilizat pe scară largă

Jun 20, 2017

Din Compania de Materia Medica din dinastia Ming a lui Li Shizhen, substantele cu acid humic au fost folosite pentru mai mult de 400 de ani de istorie umana, Acidul Humic si in strainatate in descoperirea si extractia acidului humic a fost un proces complet 220 de ani. În prezent, există 70 de categorii de substanțe cu acid humic care au fost publicate direct sau indirect în lume. Ca materie primă organică, acidul humic a fost utilizat pe scară largă în agricultură, silvicultură, zootehnie, eșalon, pescuit, petrolier, industria chimică, materiale de construcții, industria ușoară, medicină, protecția mediului și așa mai departe. Multe domenii. În prezent, acidul humic principalele produse pentru producția agricolă sunt: ​​acidul fulvic organic - îngrășământ anorganic și acidul fulvic ca materii prime din îngrășământ pachet Kamei bonus, Jinli, profit, hormoni de plante, modificări ale solului, agenți de secetă, pesticide de către agenți.

Acidul humic este un fel de materie organică naturală. Este un produs al plantelor antice care descompun și sintetizează microorganismele. Are aciditate slabă, absorbția apei humice, coloidul, adsorbția, schimbul de ioni, complexarea, activitatea redox și fiziologică. Aștepta. În funcție de mărimea și solubilitatea greutății moleculare a acidului humic, împărțită în acid fulvic, acidul clorhidric și acidul fulvic negru. Acidul humic Acidul fulvic este caracterizat prin greutatea sa moleculară mică, grupe acide, solubile în acizi, alcalii și apă, ușor de a fi caracteristici de absorbție a plantelor, utilizate pe scară largă în producția agricolă. Acidul fulvic biochimic este purificat după fermentarea completă a acidului fulvic, care, în plus față de acidul fulvic, conține și 17 tipuri de aminoacizi, proteine, acizi nucleici, vitamine, zaharuri, o varietate de enzime, o varietate de elemente micronutrienți.

În 2002, studiul american privind acidul humic în agricultură a arătat că 50% sau mai mult de îngrășăminte, insecticide, fungicide, erbicide și apă ar fi reduse dacă s-ar folosi acizii humici doriți.

Acidul humic este un medicament tradițional chinezesc, rolul celor mai puțin puternice, deși efectul rapid, dar mai ales lent, înmuierea principală a condiționării plantelor, lăsând echilibrul yin și yang, pentru a obține boala și a îmbunătăți vitalitatea și imunitatea plantelor.

Acidul humic poate fi agentul principal și două tipuri de agenți în medicament, o varietate de efecte, pot avea o varietate de compatibilitate, pot utiliza diferitele sale funcții, trebuie să aibă o înțelegere aprofundată a acestuia, în special cu celelalte compatibilități cu pesticidele Eficiența de reducere, dar, de asemenea, nevoie de ea înțelegere în profunzime și corespunzătoare și profesionale superbe și tehnice.

Suntem aici pentru a explica substanțele cu acid humic care includ acidul humic, acidul fulvic și sărurile sale și acidul fulvic biochimic, acidul fulvic oxidat și degradarea cărbunelui a acidului fulvic, ele sunt macromolecule organice naturale, nu conțin hormoni chimici, stimulează dezvoltarea imunității, promovează reacțiile enzimatice, promovează o varietate de metabolism, controlează timpul și spațiul de exprimare a genelor, promovează viabilitatea celulelor, promovează germinarea semințelor, accelerează producerea calusului și promovează înrădăcinarea, în care acidul fulvic și porii de plante pentru a reduce rezistența la secetă, solul cu retenție de apă, adsorbția acidului humic, amortizarea și azotul pot da proprietăți etc., în principal pentru producția de rezistentă la secetă - rădăcini, inhibitori de creștere a plantelor, Promovarea producției de agenți și ajustarea compoziția chimică a plantelor pentru îmbunătățirea calității culturilor și a altor efecte. În plus, substanțele cu acid humic au, de asemenea, o creștere a medierii, prevenirea bolilor antibacteriene, a insecticidelor și a altor boli.

Efectele și activitățile acidului humic pe sol

1, fertilizeze fertilitatea solului, pentru a îmbunătăți solul, pentru a promova formarea de aglomerat, pentru ca cultura să furnizeze apă adecvată, substanțele nutritive, în special pentru soluție salină pentru a îmbunătăți efectul este mai evident.

2, acidul humic este un agent de eliberare lentă a azotului și stabilizator, un agent sinergic cu îngrășăminte fosfat, agent de protecție împotriva potasiului, este un agent de condiționare a elementelor nutritive mici, agent de chelatizare a acidului humic, efectul sinergic al îngrășământului. Adăugarea de acid humic în îngrășământ compus poate reduce fixarea și pierderea nutrienților disponibili și poate crește rata de utilizare. Este un bun agent sinergic pentru sol, agent de eliberare lentă și îmbunătățitor.

(1) pentru a îmbunătăți utilizarea azotului, eliberarea lentă a azotului.

(2) pentru a reduce solul pe fixarea fosforului disponibil și pentru a promova rădăcinile recoltelor la absorbția fosforului.

(3) pentru a reduce solul pe absorbția de potasiu fix, acidul humic, astfel încât să fie dificil de eliberare a potasiului, îmbunătățirea utilizării.

(4) pentru îmbunătățirea activității elementelor micronutriente din sol.

3, pentru a rupe compactarea solului, inhibarea bolilor transmise de sol, pentru a îmbunătăți amortizarea solului, adsorbția, permeabilitatea, medierea pH-ului solului, reglarea temperaturii solului, creșterea capacității apei din sol și a îngrășămintelor.