Acasă > Știri > Conţinut

Acidul hicic în plantația de soia Introducere, creșterea randamentului

Mar 29, 2019

În acest an, ministerul agriculturii și satelor a implementat planul de revitalizare a soiei.


Una este să măriți zona. Până în 2020, zona națională de plantare a soiei va ajunge la 140 milioane mu.


În al doilea rând, crește randamentul pe unitatea de suprafață. Până în 2020, randamentul mediu pe țară la soia va atinge 135 kg. Până în 2022, randamentul mediu pe țară la soia va ajunge la 140 kg, reducând treptat decalajul cu principalii producători de soia din lume.


În al treilea rând, îmbunătățirea calității. Până în 2020, conținutul de proteine din soia comestibilă internă și conținutul de grăsimi al soiei extrase vor crește cu 1 punct procentual. Până în 2022, va crește cu 1 punct procentual, respectiv, pentru a atinge sau depăși nivelul mediu al producătorilor majori de soia din lume.


În al patrulea rând, dezvoltarea ecologică. Rata de utilizare a îngrășămintelor chimice și a pesticidelor va ajunge la 40% până în 2020, iar rata globală de mecanizare a agriculturii și a recoltării va atinge 78%.


Producerea și aplicarea îngrășămintelor pe bază de humic pentru mai mult de 40 de ani a demonstrat că poate promova creșterea plantelor de soia pentru a fi robuste, cu frunze verzi întunecate, sistem de rădăcini dezvoltate, rezistență puternică la încovoiere, la boli și insecte, o rată mai scăzută a bolii, maturitatea mai devreme, o mai bună umiditate a cerealelor și creșterea numărului de cereale și a greutății de 100 de boabe etc.


Se speră că acidul humic poate fi legat proactiv și fertilizat cu exactitate pentru a aduce o contribuție pozitivă la revitalizarea industriei de soia. Aflați mai multe: http://news.wugu.com.cn/article/1487834.html


image