Acasă > Știri > Conţinut

Importanța protejării pământului negru

Oct 16, 2018


Terenul negru este comoara mondială, este regele solului.


Există doar patru zone mari de sol negru în lume:

Este distribuită în marile câmpii din Ucraina, acoperind o suprafață de aproximativ 1,9 milioane de kilometri pătrați.

Bazinul râului Mississippi din America de Nord acoperă o suprafață de 1,2 milioane de kilometri pătrați.

În al treilea rând, este o zonă de sol negru în nord-estul Chinei, acoperind o suprafață de aproximativ 1,03 milioane de kilometri pătrați.

Argentina, în America de Sud, se îndreaptă către pajiștea Pampa din Uruguay, acoperind 760.000 de kilometri pătrați.


Acestea sunt distribuite în trei regiuni importante din nord-est, America de Nord și America de Sud ale lumii. Datorită diferențelor mari în factorii de formare a solului, caracteristicile solului și conținutul de materie organică a fiecărui teren negru sunt diferite.


image


Pământul negru este cel mai fertil sol din lume. Solul conține de zece ori mai multă materie organică decât loessul. Cea mai mare este în Ucraina, unde marile câmpii ale Ucrainei dețin 30% din pământul negru, cunoscut sub numele de pâine din Europa. Ucraina este acum un important exportator de ulei de floarea soarelui, cunoscut și sub numele de împărăția de floarea-soarelui de 100 de ani. În marginea orașului se află câmpuri de floarea-soarelui.


Două lecții din istoria terenului negru:


Datorită supraexploatării și recuperării, cele patru terenuri negre aveau probleme de degradare a solului de diferite grade. Printre ei, Ucraina și Statele Unite au cunoscut evenimente rar "furtuna neagră", care a lăsat o lecție profundă pentru oameni.


1) Evenimentul "furtună neagră" în Ucraina: în 1928, în Ucraina sa produs un eveniment foarte distructiv "furtună neagră", care aproape a străbătut întreaga regiune a Ucrainei, straturile de sol în unele locuri fiind desprinse de 5 ~ 12 centimetri, gravitatea fiind mai mare de 20 de centimetri.


2) evenimentele "furtunii negre" din Statele Unite: în anii 1930, furtunile de nisip au evoluat treptat într-un climat, cu 14 focare în 1932 și 38 în 1933. În primăvara anului 1934, în cele din urmă s-au dezvoltat în furtuni dezastruoase, eveniment de "furtună neagră" din istorie și a fost identificat ca una dintre cele 10 dezastre naturale din secolul XX. Oriunde trece vântul, puțurile și curenții se usucă, bovinele și oile mor în număr mare, oamenii sunt înlănțuiți și strămbați, iar continentul nord-american este în pustiu. După furtuna neagră, suprafețele mari de terenuri agricole au devenit deșert, iar pierderea nu a putut fi luată în calcul.


image


Toată lumea este responsabilă de protejarea pământului negru


Adevărata natură a solului negru este acidul humic . Ea este fundamentul vieții solului, nucleul pământului negru, protecția pământului negru de ea. Avem înțelepciunea să o folosim pe deplin, adică prin acidul humic extras din industrie pentru a alimenta pământul negru, astfel încât pământul negru magnific va elibera în mod constant o nouă vitalitate. În prezent, sarcina cu privire la solul curat și la ingineria alimentară curată este foarte dificil de abordat schimbările climatice. Pentru aceasta, trebuie să "lăsăm acidul humic din sol în sol", trebuie să restabilim aspectul original al pământului negru, trebuie să fim proprietar al pământului negru.
www.agronaturetech.com

Email: info@agronaturetech.com